Werken bij onepoint


Onepoint is een snelgroeiende organisatie, dat in minder dan 15 jaar tijd is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 1800 medewerkers in Europa, Amerika, Afrika, Aziƫ en Oceaniƫ. Als toonaangevende speler op het gebied van digitale transformatie zijn wij continu bezig met innovatieve veranderingen die onze klanten verder helpen en deze bedrijfsdoelstellingen gerealiseerd kunnen worden. In Nederland is onepoint gericht op Managed Services, Projecten en Professional Services. De diensten die wij leveren omvatten een breed portfolio op het gebied van Cloud, Werkplek, Cyber Security en Digitale Transformatie.

Onepoint's kracht ligt in haar flexibiliteit als innovatieve middelgrote onderneming en het uitbouwen van haar capaciteit om oplossingen op maat voor te stellen aan haar klanten door haar sterke relaties met startende ondernemingen en Subject Matter Experts, terwijl het haar sectorale expertise en adviesverlening op het gebied van het leiden van veranderingen versterkt. De missie van Onepoint is om een Europese leider te worden in haar vakgebied door bedrijven te helpen hun architectuur te ontwikkelen, te reflecteren op hun organisatie en netwerken, systemen en tools te ontwikkelen om hun dagelijkse prestaties te verbeteren.

Niet alleen is het een groeiende groep die gevoed wordt door de behoeften van haar klanten voor digitaal advies en dienstverlening, maar het is ook een groeiversneller voor de hele economie. De ontwikkeling van de Groep kenmerkt zich door haar bereidheid om een verscheidenheid aan voortdurend groeiende vaardigheden en expertise aan te bieden, zowel op het gebied van de activiteiten van haar klanten als op technologisch gebied. De Groep streeft naar maximale toegevoegde waarde door het aanbieden van het beste talent, experts in het veld en mensen met een bewezen focus op creativiteit en service.