Werken bij QING Groep

Met plezier duurzaam en innovatief ondernemen vanuit onze gezamenlijke passie voor techniek.

Header jobnet

De wereld van techniek is continu in beweging, Smart Industry is een hot item. Technieken ontwikkelen zich vliegensvlug, denk aan data-analysis, 3D printing, en Virtual Reality.  Deze ontwikkelingen creëren veel mogelijkheden voor ons werk. QING is ook continu in beweging en zoekt smartasses die het een uitdaging vinden deze ontwikkelingen te volgen en in te zetten om onze dienstverlening te verbeteren.  Wij zoeken enthousiastelingen, ambitieuze creatievelingen, technische whizzkids en vooral mensen die zin hebben om samen met collega’s, vanuit diverse disciplines,  aan de slag te gaan om onze opdrachtgevers te helpen bij hun technische vraagstukken, waarbij wij altijd streven naar de meest duurzame oplossing

In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd
 • HBO
 • WO
Actief in de branches
 • Energie
 • Industrie
 • Ingenieursbureau
 • Techniek
Bedrijfscultuur
 • Informeel
 • Innovatief
 • Ondernemend
Indicatie bruto jaarsalaris starters
 • HBO: < €31.000
 • WO: < €31.000
Aantal werknemers
 • Nationaal: 75
Internationale carrièremogelijkheden
 • Nee
Locatie hoofdkantoor

Arnhem

Contact opnemen of solliciteren
QING Groep
QING
Postbus 882
6800 AW
085 049 96 00
mstroeken@qing.nl

Over QING Groep

Onze consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaal machinebouw en energie. Wij doen dat voor een groot aantal opdrachtgevers die zich bezighouden binnen de markten Food, Packaging en Smart Industry.  Of het nu een energiescan betreft, het re-engineeren van een productielijn, of het ontwikkelen van een prototype in onze werkplaats; Wij streven altijd naar de meest duurzame oplossing!

Het innovatieve en duurzame karakter van onze organisatie is herkenbaar in de prestaties die wij leveren, maar ook in de relaties die wij onderhouden, zowel intern als met onze opdrachtgevers. Bij QING vinden wij bovendien dat werken leuk moet zijn; met plezier werken aan innovatieve en duurzame technische oplossingen voor onze opdrachtgevers, dat is QING Groep

Organisatiecultuur

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig.

Wij willen een organisatie zijn waarmee medewerkers zichzelf kunnen identificeren, door onze plek in de maatschappij, waarbij iedereen zelf mag ondernemen onder onze paraplu. Wij willen mensen de mogelijkheid bieden om zelf de balans tussen privé en werk op te zoeken, waarbij het plezier in het ondernemen en in het werk altijd voorop staat

Onze doelgroep

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met een technische achtergrond, die zichzelf herkennen in QING.  Of jij nu je HBO opleiding Werktuigbouwkunde, Automotive, Engineering of bijvoorbeeld je Master Energy Science hebt afgerond, wij zoeken ambitieuze technici die uitdaging willen.  Wil jij  graag meewerken aan innovatieve en duurzame oplossingen voor onze relaties, ben je ondernemend en kom je met andere ideeën? Neem jij je eigen verantwoordelijkheid en ben jij op zoek naar een organisatie waar jij jezelf kunt en mag ontwikkelen? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Carrièremogelijkheden bij QING Groep

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Dus…wat houd je tegen? Kom kennismaken op de Nederlandse Carrièredagen. Mail ons of kom eens langs, je bent altijd van harte welkom op een van onze vestigingen!

Vacatures