Registreren

Zoek

Werken bij Qquest

ICT zonder risico

Qquest-banners-zonder-wit-1028

Al sinds de oprichting van ons bedrijf in 2004 is onze passie de software ontwikkelketen; van idee tot oké.

Dagelijks zijn we dan ook bezig met de nieuwste ontwikkelingen rondom requirements engineering, development, testen en beheer.

Wat ons daarbij drijft? Met de klant willen we graag IT innovaties naar een kwalitatief hoog en voorspelbaar niveau brengen. Om dat te bereiken zijn we als collega’s actief bezig met het vergroten en het delen van elkaars kennis. Wij helpen elkaar op allerlei manieren; met coaching, bij kennisavonden, via ons social platform Yammer, of gewoon even tussendoor bellen als we elkaar nodig hebben. Vanzelfsprekend past daar een open en transparante samenwerkingscultuur bij.

In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd
 • HBO
 • WO
Actief in de branches
 • ICT & Internet
Bedrijfscultuur
 • Informeel
 • Innovatief
 • Professioneel
Aantal werknemers
 • Nationaal: 65
Internationale carrièremogelijkheden
 • Nee
Locatie hoofdkantoor

Gouda

Contact opnemen of solliciteren
Qquest
Recruitment
0182 - 71 52 70
solliciteren@qquest.nl

Carrièremogelijkheden bij Qquest

Qquest als werkgever

Je collega's en het werk

Werken bij Qquest betekent deel uitmaken van een professionele en informele organisatie met gemotiveerde collega's die iedere dag een mooie prestatie willen neerzetten. Je collega’s bestaan uit een mix van ervaren specialisten en jonge startende collega’s die ieder met hun frisse blik en ervaringen hun bijdrage leveren. Deze mix garandeert dat we ons inhoudelijk blijven ontwikkelen en zo aan blijven sluiten bij recente ICT ontwikkelingen. Daarnaast geeft het de garantie dat de startende collega’s door specialisten getraind en gecoacht worden.

Al jouw collega's zijn net als jij ambitieus, analytisch sterk, betrokken met elkaar en hardwerkend.

Werken bij Qquest levert je dan ook op veel vlakken voldoening:

 • Je wordt uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen
 • Je bent als specialist verzekerd van een jouw passende, inspirerende omgeving waarin ook jij blijft leren
 • Je bent als junior verzekerd van specialistische begeleiding
 • Iedereen krijgt de gelegenheid zijn kennis en ervaring te delen
 • Met jouw werk lever je echt toegevoegde waarde
 • Je werkt met een jong, ambitieus bedrijf aan de ICT diensten van de toekomst
 • Je werkt voor de meest vooraanstaande bedrijven in Nederland

Qquest biedt je een unieke kans om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen, een vaste baan met perspectief en een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Kennisdeling en -ontwikkeling

Bij Qquest krijg je de trainingen die nodig zijn en Qquest zorgt dat je vervolgens aan de slag kan bij een van onze opdrachtgevers in een jou passende rol, maar dat is niet alles.

Onze collega’s willen zich ontwikkelen en doen dat graag door met elkaar bezig te zijn met de inhoud van IT en dat wat die inhoud ondersteunt. Met regelmaat worden dan ook kennissessies georganiseerd. Dat zijn gelegenheden om kennis en vaardigheid op te doen, te delen en ervaringen van elkaar te horen. De onderwerpen kunnen variëren van experimenteren met een geautomatiseerde testtool, via het delen van ervaringen rondom de scrummasterrol tot het ontwikkelen van leiderschap. Zowel hard skills als soft skills hebben de aandacht. De onderwerpen worden gekozen door de medewerkers zelf. Waar wil jij meer van weten? Zo worden we met z’n allen wijzer en wordt onze rugzak steeds voller. Uit deze sessies ontstaan ook weer nieuwe opdrachten waardoor ook de opdrachten van Qquest zich blijven ontwikkelen.

Ontspanning

Naast kennis ontwikkelen hebben we ook veel aandacht voor ontspanning. We treffen elkaar regelmatig om met elkaar te eten, een borrel te drinken en bij te praten. En een aantal keer per jaar gaan we daar nog iets leuks bij doen ook, zoals een BBQ, ijskarten of beachvolleyballen.

Word jij ook een collega?

Heb je een passie voor ICT en ben je nieuwsgierig? Mogelijk kun jij Qquest komen versterken! Ook als je geen ICT achtergrond hebt.

Vacatures

 • Vacature 32 tot 40 uur

  Test Consultant

  Qquest in Gouda

  Qquest is doorlopend op zoek naar ervaren testers. Ben jij toe aan een nieuwe carrièrestap en ben jij nog lang niet uitgeleerd? Lees dan verder.

  Verder lezen ›

 • Traineeship 32 tot 40 uur

  ICT Traineeship: Qquest TalentClass

  Qquest in Gouda

  De TalentClass biedt recentelijk HBO/WO afgestudeerden (ongeacht studierichting) de kans om hun carrière in de ICT succesvol te starten.

  Verder lezen ›