Registreren

Zoek

Werken bij Qquest

Al sinds de oprichting van ons bedrijf in 2004 is onze passie de software ontwikkelketen; van idee tot oké.

Dagelijks zijn we dan ook bezig met de nieuwste ontwikkelingen rondom requirements engineering, development, testen en beheer.

Wat ons daarbij drijft? Met de klant willen we graag IT innovaties naar een kwalitatief hoog en voorspelbaar niveau brengen. Om dat te bereiken zijn we als collega’s actief bezig met het vergroten en het delen van elkaars kennis. Wij helpen elkaar op allerlei manieren; met coaching, bij kennisavonden, via ons social platform Yammer, of gewoon even tussendoor bellen als we elkaar nodig hebben. Vanzelfsprekend past daar een open en transparante samenwerkingscultuur bij.

Vacatures

 • Traineeship 32 tot 40 uur gisteren

  ICT Traineeship: Qquest TalentClass

  Qquest in Gouda

  De TalentClass biedt recentelijk HBO/WO afgestudeerden (ongeacht studierichting) de kans om hun carrière in de ICT succesvol te starten.

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur 4 dagen geleden

  Junior Accountmanager

  Qquest in Gouda

  Als Junior Accountmanager voor de regio Amsterdam bij Qquest ben je actief met het werven van nieuwe relaties en het realiseren van opdrachten.

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur

  Test Consultant

  Qquest in Gouda

  Qquest is doorlopend op zoek naar ervaren testers. Ben jij toe aan een nieuwe carrièrestap en ben jij nog lang niet uitgeleerd? Lees dan verder.

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur

  Accountmanager

  Qquest in Gouda

  Jij gaat telefonische acquisitie doen met als doel zoveel mogelijk afspraken te genereren bij prospects en daarnaast ook met bestaande opdrachtgevers.

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur

  DevOps Engineer

  Qquest in Gouda

  DevOps is geen doel, maar een oneindig proces van continu verbeteren en verbinden, breng jij Development en Operations bij elkaar?

  Verder lezen ›