Werken bij SIRE Life Sciences®

SIRE Life Sciences® is het recruitment- en executive search bureau dat zich volledig richt op de Europese life sciences industrie. We bieden verschillende diensten aan professionals en werkgevers die actief zijn in de life sciences industrie. Onze brede ervaring maakt dat wij altijd een passende service kunnen bieden door het inzetten van onze CV-database of het plaatsen van vacatures voor zowel langlopende als freelance contracten. Wij zijn actief binnen pharmaceuticals, clinical research, medical devices, biotechnology, food & beverage, agriculture & crop science, chemicals, FMCG en healthcare.

Ben je ambitieus, gedreven en niet bang om voor je goals te werken? Dan hebben wij een perfect aanbod voor jou. Wat in 2012 met 2 man begon, is razendsnel uitgegroeid tot het grootste Life Sciences Recruitment bureau in Europa. Omdat we blijven doorgroeien en onze markten blijven uitbreiden zijn wij op zoek naar toegewijde young professionals om ons enthousiaste team te versterken. Vanuit ons hoofdkantoor in hartje Amsterdam werken we hard, maar vieren we onze overwinningen. En terwijl onze werkatmosfeer informeel is, hebben we altijd een professionele houding.

SIRE Life Sciences® SIRE Life Sciences® biedt een uitgebreid Trainingsprogramma aan om onze werknemers te voorzien van alle kwaliteiten die nodig zijn om een succesvol Recruitment Strategist© te worden. Het Trainingsprogramma bestaat uit een intensieve training van 3 maanden, opgevolgd door een Trainingsprogramma van 4 maanden. In de eerste 3 maanden zal onze Training, Learning & Development Specialist overdag groepstrainingen, rollenspellen en één-op-één trainingen verzorgen. De volgende 4 maanden zal er gekeken worden naar jou ontwikkeling en opvolging die daar bij past om meer inhoudelijk stappen te kunnen maken. Zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat je alle training en input hebt verkregen om op professioneel en persoonlijk vlak een succesvolle Recruitment Strategist© kan worden.

TRAINEESHIP