Werken bij Strategy&

werken bij strategy&

Strategy& is een wereldwijd team van pragmatische strategen die haar klanten helpt om essentiële voordelen te behalen. Onze klanten willen een pragmatische strategie die zich eenvoudig laat omzetten in acties en hen helpt om in sterk concurrerende, wereldwijde markten leidend te zijn. Wij combineren het beste strategische en operationele denken en helpen zo onze klanten om samen met hen onderscheidende kwaliteiten te ontwikkelen die nodig zijn om hun concurrenten te overtreffen.

Actief in de branches
  • Advies & Consultancy
Bedrijfscultuur
  • Innovatief
  • Professioneel
Aantal werknemers
  • Internationaal: 195000
Locatie hoofdkantoor

Amsterdam

Contact opnemen of solliciteren
Strategy&
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
+31205041900
Recruitment.amsterdam@strategyand.pwc.com

Over Strategy&

Voorheen waren wij Booz & Company. Nu zijn wij onderdeel van het wereldwijde PwC-netwerk en vormen wij dé combinatie voor ’s werelds toonaangevende bedrijven en instellingen om met hen winnende strategieën te ontwikkelen en uit te voeren. Voortbouwend op meer dan 100 jaar ervaring binnen de strategie consulting industrie, zijn we nu gericht op het transformeren van de toekomst van de consulting industrie. We hopen dit samen met jou te doen. Start een uitdagende carrière bij Strategy& en werk samen met ons aan het veranderen van de manier waarop de wereld denkt over strategie consulting en bouw met ons aan ’s werelds meest vooraanstaande ‘strategy-through-execution’ firma. Wij hebben meer dan 200 partners en 3000 professionals in 57 kantoren wereldwijd die zich gezamenlijk inzetten voor onze clienten. Onze professionals zijn experts en beschikken over unieke inzichten en grondige industrie- en functionele kennis waardoor we daadwerkelijke impact tot stand kunnen brengen.

Organisatiecultuur

Een carrière bij Strategy& vereist een hoog denkniveau, ervaring en deskundigheid. Wij bieden je uitdagend en boeiend werk dat relevant is. Daarbij wordt je omringd door collega's die je intellectueel uitdagen en inspireren. Zij zullen je begeleiden en aanmoedigen om je ambities waar te maken en zijn daadwerkelijk betrokken bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Strategy& daagt je uit om innovatieve werkwijzen te ontwikkelen zodat je werk kunt leveren dat zowel voor jezelf, onze klanten en de samenleving van belang is. Wij zullen ons blijven inzetten om het beste talent wereldwijd voor ons te behouden en te verwerven. Van jou verwachten we dat je van gebaande paden kunt afwijken en onderscheidende competenties zult ontwikkelen. Wij passen ons carrièremodel aan om ervoor te zorgen dat onze talentvolle medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en doorgroeien.

Carrièremogelijkheden bij Strategy&

Als pas afgestudeerd academicus begin je bij ons als consultant. Je doet in korte tijd een enorme kennis op over allerlei bedrijven en industrieën in een internationale werkomgeving. Je werkt in verschillende projectteams en je volgt trainingen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je maakt kennis met alle aspecten van onze organisatie. Strategy& is internationaal georiënteerd: voor iedere opdracht stellen wij het meest geschikte team samen, ongeacht de locatie. Voordat je toe bent aan de functie van Associate, je volgende carrièrestap, bestaat er de mogelijkheid om - geheel door Strategy& gefinancierd - een MBA opleiding te volgen aan een door jou gekozen business school in Europa of de VS. Naast consultant posities voor afgestudeerden, bieden wij ook internships aan. Als stagiair maak je deel uit van een Strategy& projectteam en draai je daarin mee als een volwaardig consultant. Dit is een ideale manier om Strategy&, onze mensen en het type werk dat wij doen goed te leren kennen. Selectieprocedure: Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Strategy&? Solliciteer van voor de positie van Consultant in Amsterdam via onze website www.strategyand.pwc.com/nl en upload een brief met je curriculum vitae en je cijferlijsten van de middelbare school en de universiteit. Beschrijf in je brief waarom je voor consultancy en Strategy& kiest. Vermeld ook welke kennis en kwaliteiten jou geschikt maken om als consultant aan de slag te gaan. De selectieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes en elke ronde bestaat uit drie "case interviews". Wij streven ernaar de gehele procedure snel af te ronden.