Registreren

Zoek

Werken bij TNO

innovation for life

07 TomConstandse 400

Wil je grensverleggend werk doen in multidisciplinaire projecten, op zoek gaan naar nieuwe kennis? Wil je klanten helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen? Een bijdrage leveren aan maatschappelijke en economische vraagstukken? Ben je ambitieus, energiek, een denker én doener?

In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd
  • WO
Actief in de branches
  • Chemie & Life Science
  • ICT & Internet
  • Ingenieursbureau
  • Onderwijs & Onderzoek
Bedrijfscultuur
  • Innovatief
  • Uitdagend
Aantal werknemers
  • Nationaal: 3000
Locatie hoofdkantoor

Den Haag

Contact opnemen of solliciteren
TNO
Anna van Buerenplein 1
2595 DA Den Haag
+31 88 8668188
recruitment@tno.nl

Over TNO

TNO heeft de missie mensen en kennis te verbinden, om zodoende te innoveren met impact. Dat doen we door in twee expertisegebieden uiteenlopende disciplines samen te brengen, om invulling te geven aan maatschappelijke vraagstukken binnen vijf maatschappelijke thema's. Binnen het expertisegebied Technical Sciences wordt met hoogwaardige kennis en geavanceerde technologie naar oplossingen gezocht voor uiteenlopende technologische vraagstukken ten behoeve van praktische doeleinden. Bij Earth, Life and Social Sciences werken onze wetenschappers aan aarde-, milieu- en levensvraagstukken. Daarnaast bieden maatschappelijke vraagstukken en gedragsvraagstukken uitdaging aan onze gedragsdeskundigen, psychologen en informatiekundigen in dit expertisegebied. TNO beschikt over een eigen kantoor in Brussel en in Qatar. Samen met de universiteiten heeft TNO circa 30 kenniscentra om kennis te ontwikkelen op zorgvuldig geselecteerde terreinen. Deze kenniscentra fungeren als innovatiecentra. Niet alleen met universiteiten, ook met bedrijven neemt TNO deel in kenniscentra.

Carrieremogelijkheden

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of als projectleider. TNO biedt je fascinerende vooruitzichten, waarbij je zelf grote vrijheid en verantwoordelijkheid hebt bij het inrichten van je eigen carrièrepad. Vanaf het moment dat je in dienst treedt is er veel aandacht voor jouw loopbaanontwikkeling, onder andere via het speciale Talent Development Programme of het traineeship. Als nieuwe collega doorloop je een uitgebreid introductie- en opleidingprogramma om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen en een vliegende start te geven bij TNO. Van toekomstvisie tot technologische innovatie, van maatschappelijke trends tot inbedding in de praktijk, het omzetten van klantbehoefte naar business opportunities, het ontwikkelen en onderhouden van strategische partnerships. TNO biedt je vrijheid en uitdaging binnen diverse maatschappelijke thema's. We zoeken professionals die verbinding kunnen maken met klanten en collega's, op zoek gaan naar nieuwe markten en zich blijven ontwikkelen in hun carrière. TNO is dé innovatie- en kennisorganisatie bij uitstek. Dat betekent dat we ook veel waarde hechten aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt bij TNO niet alleen een uitdagende baan, we bieden je bovendien een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket à la carte aan. Vanzelfsprekend werk je voor een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden standaard 28 basisverlofdagen en 5 ATV dagen bij een fulltime dienstverband. Het à la carte systeem biedt je de mogelijkheid om je arbeidsvoorwaarden nauw te laten aansluiten bij je persoonlijke wensen en leefsituatie. Door te schuiven met bijvoorbeeld tijd en geld kun je bepaalde vergoedingen en faciliteiten ontvangen, waardoor het totale arbeidsvoorwaardenpakket goed aansluit bij je persoonlijke situatie. Daarmee creëer je een goede balans in de verhouding tussen werk en privé.

Trainees and Starters

Het verbinden van mensen en kennis staat centraal bij TNO. Als trainee werk jij mee aan het creëren van innovaties die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.
Wil je vanuit jouw kennis en ervaring bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, en je nog niet verbinden aan één expertise of domein? Kies dan voor het TNO traineeship!

Verder lezen ›

Testimonials

11 Francesco Esposto 400
Francesco EspostoInnovator

Innovator Francesco Esposto ontwikkelt baanbrekende technologie, die over een paar jaar gewoon bij het straatbeeld hoort.

Bob Dirks - System engineer
Bob DirksSystem engineer

Bob Dirks wilde altijd astronaut worden. Als systems engineer in optische en ruimtevaarttechniek bij TNO komt hij dicht bij zijn jongensdroom. “Als systems engineer ben ik technisch-inhoudelijk verantwoordelijk voor de voortgang van projecten ...

07 TomConstandse 400
Tom ConstandseProgram manager

Na zijn studie koos chemicus en bio-informaticus Tom Constandse voor TNO, met name vanwege het TNO traineeship. Bij Bionanotechnology, zijn derde track, heeft hij zijn bestemming gevonden.

Twitter

Youtube