Registreren

Zoek

Werken bij TNO

innovation for life

werken bij TNO

Wil je grensverleggend werk doen in multidisciplinaire projecten, op zoek gaan naar nieuwe kennis? Wil je klanten helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen? Een bijdrage leveren aan maatschappelijke en economische vraagstukken? Ben je ambitieus, energiek, een denker én doener?

Actief in de branches
  • Chemie & Life Science
  • ICT & Internet
  • Ingenieursbureau
  • Onderwijs & Onderzoek
Bedrijfscultuur
  • Innovatief
  • Uitdagend
Locatie hoofdkantoor

Den Haag

Contact opnemen of solliciteren
TNO
Anna van Buerenplein 1
2595 DA Den Haag
+31 88 8668188
werken@tno.nl

Over TNO

TNO heeft de missie mensen en kennis te verbinden, om zodoende te innoveren met impact. Dat doen we door in twee expertisegebieden uiteenlopende disciplines samen te brengen, om invulling te geven aan maatschappelijke vraagstukken binnen vijf maatschappelijke thema's. Binnen het expertisegebied Technical Sciences wordt met hoogwaardige kennis en geavanceerde technologie naar oplossingen gezocht voor uiteenlopende technologische vraagstukken ten behoeve van praktische doeleinden. Bij Earth, Life and Social Sciences werken onze wetenschappers aan aarde-, milieu en levensvraagstukken. Daarnaast bieden maatschappelijke vraagstukken en gedragsvraagstukken uitdaging aan onze gedragsdeskundigen, psychologen en informatiekundigen in dit expertisegebied. TNO beschikt over een eigen kantoor in Brussel en in Qatar. Samen met de universiteiten heeft TNO circa 30 kenniscentra om kennis te ontwikkelen op zorgvuldig geselecteerde terreinen. Deze kenniscentra fungeren als innovatiecentra. Niet alleen met universiteiten, ook met bedrijven neemt TNO deel in kenniscentra.

Carrieremogelijkheden

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu boardroom consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of als projectleider. TNO biedt je fascinerende vooruitzichten, waarbij je zelf grote vrijheid en verantwoordelijkheid hebt bij het inrichten van je eigen carrièrepad. Vanaf het moment dat je in dienst treedt is er veel aandacht voor jouw loopbaanontwikkeling, onder andere via het speciale Talent Development Programme of het traineeship. Als nieuwe collega doorloop je een uitgebreid introductie- en opleidingprogramma om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen en een vliegende start te geven bij TNO. Van toekomstvisie tot technologische innovatie, van maatschappelijke trends tot inbedding in de praktijk, het omzetten van klantbehoefte naar business opportunities, het ontwikkelen en onderhouden van strategische partnerships. TNO biedt je vrijheid en uitdaging binnen diverse maatschappelijke thema's. We zoeken professionals die verbinding kunnen maken met klanten en collega's, op zoek gaan naar nieuwe markten en zich blijven ontwikkelen in hun carrière. TNO is dé innovatie- en kennisorganisatie bij uitstek. Dat betekent dat we ook veel waarde hechten aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vanaf het moment dat je in dienst treedt bij TNO, is er alle aandacht voor loopbaanontwikkeling. Als nieuwe medewerker doorloop je een uitgebreid introductieprogramma. Een belangrijk onderdeel daarvan is een training op het gebied van zelfsturing, zodat je zelf richting kunt geven aan je verdere loopbaan. Je kunt je loopbaan binnen de toegepaste technologie, commercie, consultancy, project- of lijnmanagement of binnen de staf en ondersteuning vormgeven.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt bij TNO niet alleen een uitdagende baan maar we bieden je bovendien een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket à la carte aan. Vanzelfsprekend werk je voor een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden standaard 28 basisverlofdagen en 5 ATV dagen bij een fulltime dienstverband. Het à la carte systeem biedt je de mogelijkheid om je arbeidsvoorwaarden nauw te laten aansluiten bij je persoonlijke wensen en leefsituatie. Door te schuiven met bijvoorbeeld tijd en geld kun je bepaalde vergoedingen en faciliteiten ontvangen, waardoor het totale arbeidsvoorwaardenpakket goed aansluit bij je persoonlijke situatie. Daarmee creëer je een goede balans in de verhouding tussen werk en privé.

Trainees and Starters

Het verbinden van mensen en kennis staat centraal bij TNO. Als trainee werk jij mee aan het creëren van innovaties die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.
Wil je vanuit jouw kennis en ervaring bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, en je nog niet verbinden aan één expertise of domein? Kies dan voor het TNO traineeship!

Verder lezen ›

TNO Trainees and starters

Testimonials

Sandra Guns - Projectmanager
Sandra GunsProjectmanager

Sandra Guns is gepromoveerd in de Bio-Farmacie. Haar meeste collega's zijn doorgewinterde natuurkundigen. Toch voelt ze zich als een vis in het water. “Ik ben als projectmanager bij twee onderzoeken betrokken...

Bob Dirks - System engineer
Bob DirksSystem engineer

Bob Dirks wilde altijd astronaut worden. Als systems engineer in optische en ruimtevaarttechniek bij TNO komt hij dicht bij zijn jongensdroom. “Als systems engineer ben ik technisch-inhoudelijk verantwoordelijk voor de voortgang van projecten ...

Twitter

Youtube

Vacatures