Werken bij Working Talent

Ben jij op zoek naar een IT-traineeship waarmee jij je kan onderscheiden op de arbeidsmarkt? Maak dan kennis met Working Talent!

Je gaat binnenkort afstuderen of bent in bezit van een hbo/wo bachelor of master diploma. Je wilt graag werken en direct toegevoegde waarde leveren. Tegelijkertijd weet je dat de aansluiting op een specifieke baan in de IT nog onvoldoende is.

Het is een bekend probleem. Studies in Nederland zijn goed, maar generiek en breed ingestoken. Raar, want de vraag vanuit de IT-arbeidsmarkt is specialistische kennis. Working Talent legt de verbinding tussen jouw studie en de IT-arbeidsmarkt.

Working Talent start om de maand een IT-traineeship in de richting van Software Development, Big Data, DevOps, Internet of Things, Pegasystems, OutSystems of Software Testing. Je start met een intensieve masterclass waarin je toekomstgerichte IT-tools leert, erkende certificaten behaalt en jezelf ontwikkelt tot volwaardig IT-professional. Vervolgens ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers en ontwikkel jij je verder op de werkvloer.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij Working Talent? Bezoek dan onze stand (nummer 3) tijdens de Nationale Carriebeurs of neem een kijkje op onze website via www.workingtalent.nl.