Over Jobnet

Jobnet is een carrièreportal, gericht op het in contact brengen van studenten, starters en (young) professionals met potentiële werkgevers. Jobnet is een initiatief van Memory Group.

Jobnet geeft zowel werkgevers als werkzoekenden de mogelijkheid om zich aan elkaar te presenteren en maakt de match tussen vacature en de juiste kandidaat.

TalentMatch

Jobnet helpt je graag aan jouw nieuwe baan, bijbaan, stage of traineeship. Hoe we dat doen? Simpel, we matchen de juiste kandidaat met de juiste werkgever.

Sneller dan zoeken
Op maat gematcht
350+ topwerkgevers
Jouw TalentMatch Profiel kan je zien als een datingprofiel, maar dan voor je carrière!Met jouw profiel kan je:
  • Jouw uitgebreide profiel gemakkelijk matchen met vacatures en werkgevers
  • Interesse aangeven in werkgevers en vacatures met 1 druk op de knop
  • Zelf bepalen in welke talentpools van welke werkgevers jij verschijnt
  • Je professioneel profileren met o.a. een pitch en je cv

Heb je al een account? Je kunt hier inloggen.

Match & Meet

Jobnet heeft in samenwerking met bovenstaande Carrièrebeurzen de online applicatie Match & Meet ontwikkeld. Met deze tool worden kandidaat en werkgever al vóór de carrièrebeurs met elkaar gematched, waardoor de carrièrebeurs voor zowel kandidaat als exposant zeer effectief en efficiënt is.

Lees meer & bekijk het animatiefilmpje op MatchandMeet.me

Ben je al aangemeld voor één van onze carrièrebeurzen? Log dan hier in met je inloggegevens van de carrièrebeurs!

Carrièrekansen voor studenten, starters en young professionalsJobnet bundelt het aanbod van carrièrekansen in de volgende categorieën:

Werkgevers op Jobnet

De beste werkgevers uit alle branches presenteren zich op Jobnet middels een bedrijfspresentatie. In deze presentatie vind je alle belangrijke informatie over de organisatie, de bedrijfscultuur en de carrièrekansen.

Carrière informatieStudenten, starters en (young) professionals vinden op Jobnet alle informatie die ze nodig hebben om een succesvolle start te maken op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld: