BestGraduates finale 2015!

De finale van BestGraduates 2015 vond 29 mei jl. plaats in de exclusieve boardroom van de Rembrandt Toren te Amsterdam. Twaalf high potentials streden om de titel “BestGraduate 2015” en het prijzengeld van € 10.000.

Met het bereiken van de finale zijn ze ieder door één van de twaalf deelnemende topwerkgevers als winnaar naar de finale gestuurd en daarmee al verzekerd van een mooie prijs.

Alle finalisten op een rijtje: Niels Agterhorst namens Nuon, Jamie de Graaf namens Philips, Duncan Bender namens OC&C, Lisette Buist namens PwC, Nick Teunisse namens Shell, Pieter Speksnijder namens FrieslandCampina, Danielle Nativ namens ING, Remco van Erp namens ASML, Karen Keenan namens BCG, Roelof van Dijk namens TNO, Bram Mulders namens NS en Etteke Roebroeks namens Fugro.

Tijdens de finale moesten ze zich nog één keer bewijzen ten overstaande van alle recruiters en experts uit het werkveld. Na een intensief dagprogramma ging het hele gezelschap per boot naar het EYE Film Museum waar tijdens een feestelijk finalediner de uitslag bekend werd gemaakt.

Etteke wint namens Fugro een zakenreis samen met boardmember Mark Heine van Fugro. Hij kwam persoonlijk de prijs tijdens het finalediner aan haar overhandigen. Nadat de laatste bedrijfsprijzen zijn vergeven was het moment van de ontknoping daar. En BestGraduate 2015 is…Etteke Roebroeks!

Kijk voor meer informatie op de website van BestGraduates

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg