Anne Goertz is BestGraduates Law Germany 2015

22 juli jl. vond de finale van BestGraduates Law Germany plaats in de Rembrandt Tower Boardroom te Amsterdam. Anne Goertz heeft naast de titel BestGraduate Law ook het bedrag van € 10.000 aan prijzengeld gewonnen. Voor het eerst in de geschiedenis van BestGraduates Law Germany, gaat een vrouw met de begeerde prijs voor toekomstige juristen naar huis.

Charlotte Baumanns is op de tweede plek geëindigd en heeft naast € 900 ook een lang weekend naar de wereldstad London van Gleiss Lutz gewonnen. Tianyu Yuan heeft de derde plek behaald. Hij won naast € 800 ook een reis naar New York van Skadden.

Tijdens de finale van BestGraduates Law Germany hebben de 10 finalisten nogmaals bewezen dat ze niet alleen uitstekende juridische kennis hebben, maar ook over de juiste teamspirit en overtuigingskracht beschikken.

De tien winnaars zijn door de recruiters en partners van CMS Hasche Sigle, Gleiss Lutz, Linklaters, Noerr und Skadden beoordeeld. Deze tien toppers zijn na verschillende rondes, zoals de Networking Day en de Inhouse Days, uit ruim 150 gegadigden door de kantoren uitgekozen voor de finale in Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op de website van BestGraduates

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg