Gezocht: potentiële trainees met een mening!

Veel bedrijven hebben inmiddels een eigen opleidingsprogramma voor starters. Maar welk bedrijf biedt nou echt het beste traineeship? Wij willen dat samen met jou ontdekken met de verkiezing Traineeship of the Year!

In de verkiezing gaat een onafhankelijke jury bestaande uit een team van hoogopgeleide studenten en young professionals op zoek naar het beste traineeprogramma van Nederland. Deze jury zal verschillende traineeprogramma’s gaan vergelijken en op verschillende punten beoordelen. Criteria zijn bijvoorbeeld de leer- en doorgroeimogelijkheden die een trainee geboden wordt.

Het winnende traineeship wordt tijdens De Nederlandse Carrièredagen in de Traineestraat bekend gemaakt.

Wil jij in de jury?

De jury is nog niet compleet en heeft nog plek voor enthousiaste studenten en starters. Dus pas jij in het profiel van een trainee en lijkt het je leuk om meerdere traineeships met elkaar te vergelijken en deze te beoordelen? Meld je dan nu aan.

Om als jurylid geselecteerd te worden ben je een student of starter met maximaal 2 jaar werkervaring en hebt onlangs een hbo of wo opleiding afgerond of verwacht dit binnenkort te doen. Je hebt een kritische blik en de ambitie om zelf ook als trainee aan de slag te gaan. Als jurylid krijg je niet alleen de kans om de mogelijkheden bij verschillende traineeships te ontdekken, je kunt je natuurlijk ook direct in de kijker spelen bij de deelnemende bedrijven.

Aanmelden kan via marketing@memory.nl.

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg