Best Young Professionals Law 2016

De winnaars van Best Young Professionals Law Top 50 2016 zijn bekend!

FOTOGRAFIE: CHRISTIAAN KROUWELS

Best Young Professionals Law 2016

Voor de zesde keer op rij ging Memory Magazine op zoek naar de beste juridische young professionals van dit moment. Uit al dat talent hebben wij 50 High Potentials geselecteerd. Onze Top 50 bestaat uit snelle carrièremakers die alles in huis hebben voor een glansrijke loopbaan!


Om te bepalen wie er een plek in deze Top 50 verdienen kregen alle deelnemers een uitgebreide vragenlijst om in te vullen. Naast de huidige functie werd hierin bijvoorbeeld gevraagd naar studieresultaten, carrièrestappen en zelfontplooiing zowel tijdens de loopbaan als de studietijd. Zo zijn er op basis van prestaties tot nu toe, punten verdeeld over alle deelnemers.

Interviewronde

De vijftien deelnemers met het hoogste aantal punten zijn vervolgens geïnterviewd. Op basis daarvan zijn deze best scorende deelnemers op bepaalde kwaliteiten beoordeeld, zoals spreekvaardigheid, ambities en drijfveren. Dit oordeel over alle young professionals die geïnterviewd zijn, telde mee in de uiteindelijke verdeling van de topposities.

Finalediner

De Top 10 Best Young Professionals Law 2016 zijn samen met hun werkgever uitgenodigd voor een gezellig en bovenal spannend finalediner, alwaar de winnaar van dit jaar Guillette van Grinsven door journalist Arne van der Wal (oprichter Quote 500, Follow the Money) bekend is gemaakt.

Best Young Professional Law #1

Jobnet feliciteert Guillette van Grinsven (Houthoff Buruma) met de titel 'Best Young Professional Law 2016'!

BEKIJK DE VOLLEDIGE TOP 50 >>

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg