Masterclass: Soft Skills op de werkvloer, Zakelijk Flirten versie 2.0

Angelique van ’t Riet introduceerde ruim 14 jaar geleden zakelijk flirten in Nederland en geeft sinds vorig jaar de masterclass Soft Skills, zakelijk flirten versie 2.0.

Een cv brengt je tot de deur, soft skills dragen je over de drempel

Uit recent onderzoek van LinkedIn blijkt dat bijna 70 procent van de Nederlandse HR-managers moeite heeft met het vinden van talent met de juiste soft skills. Driekwart van hen geeft aan dat het gebrek aan soft skills in een team de productiviteit van het bedrijf beperkt. Angelique van ’t Riet introduceerde ruim 14 jaar geleden zakelijk flirten in Nederland en geeft sinds vorig jaar de masterclass Soft Skills, zakelijk flirten versie 2.0. Zij stelt dat daar waar een organisatie voorheen routinematig en met specifieke vaardigheden een heel eind kwam, de huidige en toekomstige economie naast hard skills ook om soft skills zoals samenwerking, teambuilding en introspectie vraagt.

Zakelijk Flirten professioneel hulpmiddel

Professioneel flirten kan alleen maar na de ontwikkeling van soft skills. Door professioneel flirten leren mensen ruimte geven in plaats van dat in te nemen. Je hebt dan het vermogen om anderen te laten bloeien zonder daarbij in het middelpunt van de belangstelling te hoeven staan. Je bent in staat om onvoorwaardelijk te kunnen geven. Professioneel flirten is een interactie tussen twee of meer personen met gebruik van woorden, non-verbale communicatie, empathisch vermogen en zintuigen. Een verbetering van een aantal skills kan al veel verschil maken.

Universal Flirting Academy

Angelique van ’t Riet is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven als het over Soft Skills en Zakelijk Flirten gaat. De inhoud van haar verhaal is zo treffend en uniek dat menigeen met nieuwe inzichten de zaal verlaat. De ene eye-opener volgt de andere op, en na haar workshop verwar je flirten nooit meer met verleiden en versieren. De combinatie van inhoud, humor en praktijk maken dit een onmisbaar verhaal voor iedereen in het bedrijfsleven. Sinds ze ‘Hospitality en Soft Skills’ als thema heeft ontwikkeld binnen de workshop zakelijk flirten weten nog meer bedrijven haar te vinden. Soft Skills  is zakelijk flirten versie 2.0.

Logo UFA

Gratis inschrijven

Schrijf je nu gratis in voor De Nationale Carrièrebeurs en volg één van de vele andere workshops!

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg