Zo haal je het meest uit De Nederlandse Carrièredagen

De Nederlandse Carrièredagen: dé ideale manier om laagdrempelig met meer dan 70 topwerkgevers in contact te komen. Ook is er de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden, workshops te volgen en je CV te laten checken. Met deze tips haal jij het maximale uit je beursbezoek.

Bepaal je doel

De belangrijkste tip is het bepalen van je doel. Ga je naar de beurs om je te oriënteren op de arbeidsmarkt ? Of wil je in gesprek gaan met een specifiek bedrijf? Kom je om je netwerk uit te breiden? Of wil je je op professioneel gebied ontwikkelen door het volgen van workshops? Bedenk vooraf wat jouw doel is en handel hiernaar. Zo haal je gegarandeerd het meeste uit je bezoek.

Verdiep je in de werkgevers

Aangezien er meer dan 70 deelnemende organisaties op De Nederlandse Carrièredagen zijn, kan de beurs overweldigend zijn. Het is vandaar aan te raden je op de website te verdiepen in welke werkgevers er zijn en waar deze te vinden zijn. Als er aantal organisaties zijn waarmee je specifiek in gesprek wil gaan is het verstandig om je via internet in hen te verdiepen. Hierdoor kan je met de recruiters dieper in gesprek gaan en laat je zien dat je écht geïnteresseerd bent in de organisatie.

Match&Meet

Alhoewel de exposanten openstaan voor iedereen die geïnteresseerd is in hun organisatie, zijn er altijd een aantal profielen waar zij extra interesse in hebben. Door Match&Meet te gebruiken weet je of er door de organisaties naar jouw profiel wordt gezocht. Ga naar matchandmeet.me en vul je profiel in. Mocht er dan een match zijn met een werkgever wordt je direct uitgenodigd om langs de stand te komen voor een gesprek!

CV

Een goed gesprek op de beurs kan al snel tot een uitnodiging leiden. Wees hier op voorbereid door altijd je Curriculum Vitae mee te nemen. Als er dan om je CV wordt gevraagd kan je deze direct overhandigen. Extra tip: Laat eerst je CV gratis checken op de beurs! Dan weet je zeker dat je cv zo effectief mogelijk is.

Kleding

Een eerste indruk is belangrijk. Een essentieel onderdeel hiervan is kleding. Je hoeft absoluut niet in een driedelig pak of mantelpakje te komen. Maar het is wel belangrijk om er goed en representatief uit te zien!

Schrijf je nu in!

De Nederlandse Carrièredagen komen steeds dichterbij! Schrijf je nu gratis in en grijp je kans op 22 en 23 november in de Werkspoorkathedraal  Utrecht.

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg