Persbericht: Uitreiking NJC Awards 2017

Amsterdam, 21 maart 2017 - Afgelopen vrijdag vielen NautaDutilh, Allen & Overy, Bird & Bird, Pels Rijcken en BarentsKrans in de prijzen tijdens de NJC Awards 2017. Zij wonnen in verschillende categorieën een Award op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

Het Haags Hoppen, een initiatief waarvoor de kantoren BarentsKrans, Bird & Bird en Pels Rijcken hun krachten hebben gebundeld om nieuw talent te recruiten won de Award in de categorie masterclass, business course en inhouse-activiteiten. De vakjury loofde hen om het lef om een samenwerking aan te gaan en om het verfrissende en originele programma.
Naast deze vijf Awards was er ook nog een publieksprijs te winnen. Deze winnaar van de categorie meest ‘populaire’ kantoor werd door de deelnemers van BestGraduates LAW gekozen. De Brauw Blackstone Westbroek sleepte deze Award in de wacht.

De winnaars
De Awards zijn in zes verschillende categorieën uitgereikt. Binnen vijf categorieën koos een vakjury uit alle genomineerde inzendingen de winaars. De zesde winnaar is gekozen door ambitieuze laatstejaars rechtenstudenten, die deelnemen aan de recruitmentgame BestGraduates LAW.

 • Masterclass, Business Course en Inhouse-activiteiten
  Haag Hoppen, Bird & Bird/ Pels Rijcken/ BarentsKrans
 • Stageprogramma
  Allen & Overy en NautaDutilh
 • Opleidingsprogramma voor advocaat-stagiaires
  Allen & Overy
 • Wervingadvertenties
  NautaDutilh
 • Recruitmentsite
  Allen & Overy
 • Meest populaire kantoor
  De Brauw Blackstone Westbroek

Over de vakjury
De winnaars zijn gekozen door een deskundige vakjury bestaande uit Tom Schoute (uitgever Legal Publishing Wolters Kluwer), Kees Pijnappels (hoofdredacteur Advocatenblad), Ruben Alderse Baas (advocaat) en Erik Sigtermans (communicatie- en recruitmentprofessional).

Over de organisatie 
NJC Awards is een initiatief van Memory Events. Memory Events is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van toptalent en de beste werkgevers, door middel van online en offline activiteiten, zoals websites, publicaties en evenementen. Voor meer informatie over NJC Awards kunt u contact opnemen met Joram@Memory.nl.

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg