Persbericht: Online matches ontmoeten elkaar op De Nationale Carrièrebeurs

Amsterdam, 15 maart 2017 - Innovatie en technologische ontwikkelingen zorgen niet alleen voor een veranderende arbeidsmarkt. Ook de oriëntatie en de zoektocht naar een passende baan is aan deze verandering onderhevig. Op 17 en 18 maart aanstaande speelt De Nationale Carrièrebeurs in op deze verandering door dit carrière-evenement te koppelen aan de online talentpools van ‘Match & Meet’.

Technologische ontwikkeling verandert ook de oriëntatie op het grootste carrière evenement van Nederland

Het is dit jaar voor de 20e keer dat De Nationale Carrièrebeurs plaatsvindt in de Amsterdam RAI. Dit jaarlijks terugkerende carrière-evenement helpt studenten, starters en (young) professionals bij hun oriëntatie op de arbeidsmarkt. “Door dit jaar onze bezoekers direct inzicht te geven bij welke exposant hun online profiel aansluit, willen we vraag en aanbod op de arbeidsmarkt nog beter op elkaar laten aansluiten”, zegt directeur Geert Nab. Hiermee is de beurs een onmisbaar verlengstuk van het online oriëntatieproces geworden, zo stelt hij. “Juist in het digitale tijdperk bepaalt persoonlijk contact nog altijd het succes.”
Met deze toevoeging van de nieuwe online tool blijft De Nationale Carrièrebeurs investeren in een eigentijdse manier van werving en employer branding.

Over Match & Meet
Match & Meet is een samenwerking tussen het carrièreplatform Jobnet.nl en de carrièrebeurzen van Memory Events. Beursbezoekers kunnen een Match & Meet profiel aanmaken, zie ook het 1 minuut durende filmpje  op matchandmeet.me. Aan de hand van het profiel van de bezoeker wordt er, met een volledig geautomatiseerde tool, gekeken of er een match is met één of meerdere exposanten. Tijdens De Nationale Carrièrebeurs kunnen matchende werkgevers en carrièrezoekers vervolgens effectief met elkaar in gesprek over de kansen en mogelijkheden.

Over de organisatie
De Nationale Carrièrebeurs is een initiatief van Memory Events. De beurs is bedoeld voor studenten, starters en (young) professionals die on- en offline in contact willen komen met de beste werkgevers van Nederland en zich zo willen oriënteren op hun carrièremogelijkheden.

17 & 18 maart 2017 | RAI Amsterdam | 9.30 – 17.30 uur

Kijk voor meer informatie op carrierebeurs.nl en matchandmeet.me en/of neem contact op met beursmanager Marieke Wijma op 06-81071676.

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg