Ben jij de Best Young Professional van 2018?

Best Young Professionals 2018 is van start gegaan! Dit is dé competitie waarin young professionals bewijzen dat zij de beste van Nederland zijn! Ben jij ambitieus? Blink jij uit bij de organisatie waar jij werkt? Wil jij de organisatie representeren en daarmee jouw cv versterken?
Strijd dan nu mee voor de titel en bewijs dat jij bij de top hoort!

Goed, Beter, Best Young Professional

Voordelen

Dit is dé perfecte kans om meer ervaring op te doen en te bewijzen dat jij door het harde werken tot de meest gedreven, meest ambitieuze en de Best Young Professionals van Nederland behoort. Gedurende de selectierondes kan jij jezelf onderscheiden als de Best Young Professional 2018. Deze competitie is meer dan alleen een leuke en verrassende manier om erachter te komen hoe je scoort ten opzichte van andere young professionals. Het biedt ook een goede mogelijkheid om je zakelijke netwerk uit te breiden en het staat goed op je cv als je de Top 100 behaald. De young professionals die in de Top 100 belanden worden namelijk allemaal vernoemd op de website samen met het bedrijf waar zij voor werken.

Prijzen  

Daarnaast zijn er ook hele leuke prijzen te winnen! Dit jaar verdient de Top 10 Best Young Professionals onder andere een online videocursus, 10Dollar.MBA, waarin alle kerngebieden van business aan bod komen. Deze cursus helpt je beter het verband te zien tussen de verschillende aspecten binnen een organisatie! Perfect als je dus een manager bent binnen een organisatie of als je de ambitie hebt om manager te worden. 

Mocht je niet in top 15 behalen maar wel het evenement delen met je vrienden dan maak je ook kans op de 10Dollar.MBA.

Ben jij de Best Young Professional?

Jij bent:
• Na 1 januari 2013 afgestudeerd
aan een universiteit.
• Niet ouder dan 33 jaar op het
moment van deelname.
• Een starter of young professional
met 0-5 jaar werkervaring.
• Een young professional die niet meer
dan twee keer eerder heeft meegedaan.

Doe mee

Past de beschrijving van de Best Young Professionals perfect bij jou? Start dan nu met het invullen van de vragenlijst en strijd mee voor de titel Best Young Professional 2018! Kijk voor meer informatie op de website!