Werken in de toekomst

De arbeidswereld is aan het veranderen of we dat nou willen of niet. Functietitels zullen verdwijnen en ons beloningssysteem gaat op de schop. In de toekomst zijn wij geen accountant, verkoper of manager meer, maar werken we bij een organisatie die ons inzet op basis van onze karaktereigenschappen en competenties. Dit alles met autonomie en purpose als belangrijkste drijfveren.

Mark Herberts

Deze ontwikkeling van de arbeidswereld en zijn drijfveren zijn de focus voor Mark Herberts; spreker, recruiter en trendwatcher bij zijn eigen bedrijf Herbertsgroep. Met een opleiding in HR en een grote interesse van jongs af aan in menselijk gedrag heeft Mark zijn kennis over onder andere recruitment,  teamwork, organisatie inrichting en de arbeidsmarkt continu verbreed. Een deel van de wijsheid die hij hierbij opdeed schrijft hij in blogs op zijn website. Zo schrijft hij over teamwork ‘een team met de beste spelers zal niet “winnen”, de spelers met het beste team wel’’ en over de verandering die wij millennials met ons meebrengen in de arbeidsmarkt ‘’Geen geld meer, maar purpose. Deze generatie van millennials is de innovator die de eerste stap zet en de status quo breekt’. Hoewel schrijven hem zeker goed afgaat, is Mark van nature een spreker en dit zal je ook duidelijk worden tijdens zijn workshop op de Nationale Carrière Beurs in de RAI Amsterdam.

 ‘Organisaties als Google, Facebook en Spotify zijn populair bij young professionals. Is dat vanwege het product of omdat zij hun organisatie anders inrichten? Wat doen dit soort organisatieveranderingen met onze waardes? Wat verwachten wij van onze leidinggevenden of personeel? Combineer dit alles met de ontwikkelingen in trends, technologie en maatschappij en dan praten we ergens over.’ Zegt Mark op zijn blog. En dat gesprek is precies wat je kan verwachten tijdens zijn workshop ‘Werken in de Toekomst’! Tijdens dit uur neemt Mark je mee in een reis door de tijd en beantwoordt hij de vraag: hoe is onze manier van werken ontstaan en waar gaan we naar toe?

Nieuwsgierig geworden over wat jouw rol in de toekomstige arbeidswereld kan worden? Kom dan gratis naar De Nationale Carrièrebeurs op 5 en 6 April in de RAI Amsterdam!