Persoonlijke ontwikkeling maakt het verschil

Loop jij wel eens tegen dezelfde problemen aan op je werk? Wil jij je volgende stap in je carrière maken? Of vraag jij je af hoe je een nog betere manager of leidinggevende wordt? Stel je eens voor hoe het zou voelen als je datgene wat je wilt veranderen, hebt bereikt! Wanneer jij jezelf goed kent en je weet vanuit welke overtuigingen je handelt, kun jij nog betere keuzes maken. Kortom, persoonlijke ontwikkeling maakt het verschil!

Ontdekkingsreis

Heb je wel eens gedacht aan persoonlijke ontwikkeling? En, werd je er warm van? Mogelijk krijg je hierbij 'tjakka-goeroes' op je netvlies en dwalen je gedachten af naar hete kolen en zere voeten. Maar persoonlijke ontwikkeling heeft wat ons – We Empower People (WEP) – betreft niets te maken met wat anderen van je vragen, over je zeggen of van je vinden.

Persoonlijke ontwikkeling heeft alles te maken met wat jij over jezelf weet en hoe bewust je daarvan bent. Dat is dus 'een ontdekkingsreis'. En de enige die weet wat de antwoorden zijn op jouw vragen, ...juist, dat ben jij.

Jezelf goed kennen

Persoonlijke ontwikkeling begint niet bij 'ontwikkelen', maar bij jezelf goed kennen. Ieder van ons bezit namelijk een enorme kracht, waarmee je in staat bent je eigen weg te bepalen in het leven en gelukkig te zijn. Door meer inzicht in jezelf wordt je eigen kracht steeds duidelijker zichtbaar en ontstaat de mogelijkheid deze kracht in te zetten om te beslissen wat je wilt en om je doelen te bereiken.

Alle succesvolle mensen beginnen bij zichzelf. Ga ze maar eens na. Ze hebben een visie, een doel, een droom. Ze kennen zichzelf goed en weten wat ze willen. En als het er om gaat te weten wat je droom is, dan ben jij zelf de enige die die kennis heeft. Je bezit die kennis al. Je moet je er alleen nog bewust van worden.

Persoonlijke ontwikkeling maakt het verschil

Zolang je niet bewust bent van die kennis, loop je tegen van alles en nog wat aan. Je probeert dingen uit en besteedt energie aan 'ik weet het niet'. Erg tijdrovend en het vraagt veel energie. Dat is waarom persoonlijke ontwikkeling het verschil maakt. Als je bewust weet hoe je over dingen denkt, voelt wat bij jou past en ervaart hoe dat is, dan maakt dat een verschil tussen frustratie en succes, tussen worstelen en swingen, tussen zwaar en licht.

Overtuigingen als instrument

Het klinkt simpel en dat is het ook. We handelen vanuit onze overtuigingen; vanuit de dingen die we écht vinden en écht geloven. Ook als we niets doen, dan komt dat voort uit onze overtuigingen. Het gaat erom dat je voor jezelf weet wat je écht vindt; dat je dat bewust hebt. Met die kennis, ongeachte het onderwerp, kun je dan keuzes maken. Probeer het eens en start je persoonlijke ontdekkingsreis. Je zult zien, het maakt een wereld van verschil!

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg