Hollands Kroon Traineeship

Verbind jij je aan een 2-jarig Traineeship bij één van de meest innovatieve gemeenten van Nederland? Wij zoeken de ontbrekende schakels.

Zwemmen in het diepe, zonder bandjes. Dat is waar het in ons Traineeship om draait. Of hoe voorgaande trainees het verwoorden: ‘Werken bij Hollands Kroon betekent dat je niet bent aangenomen op één functie of vakgebied voor de rest van je carrière. Het gaat er hier in eerste instantie niet om wat je kunt, maar om wie je bent. Als trainee voel je dat al helemaal: Laat maar zien wat je kunt, ontdek zoveel mogelijk en ontwikkel jezelf!’. Spreekt het je aan om een supersnelle ontwikkeling door te maken, heb je lef en weet jij door je communicatieve vaardigheden mensen samen te brengen? Lees dan snel verder!
 
Het Traineeship   

Samen met de andere trainees vorm je een zelfsturend team. Naast gedeelde verantwoordelijkheden en resultaatafspraken betekent dit ook steun aan elkaar en natuurlijk veel gezelligheid.  Na de introductieperiode ga je aan de slag in periodieke, inhoudelijke projecten. Deze uitdagende opdrachten pak je of individueel of in teamverband op. Trainees die jou voorgingen waren onder andere projectleider van een ICT ontvlechting, adviseur bij duurzame verstedelijking, projectleider bij bestuurlijke vernieuwing of trekker van de lancering van een e-participatieplatform.  Kortom, volop mogelijkheden om jouw eigen draai aan het Traineeship te geven! Groei en ontwikkeling staat voorop in ons Traineeship. Daarom stellen we per jaar 1000 kronen (staan gelijk aan euro’s) beschikbaar waarmee jij zelf je opleidingsprogramma bepaalt.verhalen!

Wat biedt Hollands Kroon?

Hollands Kroon is een eigenzinnige zelfsturende organisatie waar de kernwaarden vertrouwen, bevlogenheid, lef, contact en respect voor anderen centraal staan. Zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid worden zeer gewaardeerd. De organisatie is altijd in beweging en je kunt je in de volle breedte ontwikkelen. Daarnaast bieden wij jou:

 • opleidingsbudget van 1.000 kronen per jaar (staat gelijk aan euro's);
 • verantwoordelijkheid en mogelijkheid tot flexibel werken;
 • salaris tussen minimaal € 2.277,- en maximaal € 3.712,- (exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering);
 • onbeperkt verlof (als je het maar even afstemt met collega's);
 • een groep ondernemende en enthousiaaste collega's.

Wie ben jij?

Wij zijn een goede match als je:  

 • communicatief sterk bent, energie krijgt van samenwerken en mensen met elkaar weet te verbinden;
 • lef hebt en houdt van een sprong in het diepe;
 • afgestudeerd bent aan HBO of WO in de periode 1 september 2017 - 1 september 2015;
 • zelfstandig en flexibel bent;
 • je volop wilt ontwikkelen en niet vies bent van doorleren;
 • van gezelligheid en een potje sjoelen houdt.

Ben je geïnteresseerd?

Klinkt dit als muziek in jouw oren? 
Ben jij getriggerd bent door het lezen van deze vacature en ben jij die verbindende schakel die we zoeken? Reageer dan vóór 15 mei 2017 en stuur je motivatie via de groene sollicitatieknop! Lees in het Traineeprogramma wanneer je wordt verwacht voor de selectiedagen en hoe de procedure er uit komt te zien! Heb je vragen, neem contact op met Corine Hansen, telefoonnummer 088-3215000 of kijk op www.werkenbijhollandskroon.nl/traineeship 

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg