Technische Professionals en Accountmanagers gezocht

Zoek je een baan waarin je jezelf verder kan ontwikkelen en wil je weten wat jouw carrièremogelijkheden zijn? Samen bouwen wij aan jouw toekomst. Je kunt aan de slag binnen de industrie, bouw of als accountmanager bij TIM.

Op zoek naar een baan in de techniek? Er zijn veel banen in de industrie en bouw. Er is veel keuze, maar hoe weet je wat voor jou de beste keuze is? Daar kan TIM jou mee helpen. We denken met je mee. Door onze kennis van de markt geven we je eerlijk carrière advies, vertellen we je wat een functie inhoudt en hoe de werksfeer is. Naast het werk, kijken we naar jouw loopbaan mogelijkheden, persoonlijke én professionele ontwikkeling. Waar wil je naartoe groeien en wat heb je daar voor nodig. Samen bouwen wij aan jouw toekomst.

In dit proces richten we ons stap voor stap op jouw doelen. Wij kijken naar jouw ambities en niet vanuit de vacature. Bij TIM weet je welke keuzemogelijkheden je hebt en kies je zelf welke kant je op gaat met jouw carrière. Je wilt natuurlijk niet 'zomaar' een baan: je wilt werk wat je graag doet, in een organisatie die bij je past en waar je jezelf verder kan ontwikkelen.

Meer weten over jouw carrièremogelijkheden in de techniek? Laat het ons weten. Samen kijken we naar jouw keuzemogelijkheden en zoeken die ene baan die écht bij je past.

Lees verder »

Op zoek naar een baan in de sales? Wil je jezelf (verder) ontwikkelen op het gebied van sales? We groeien hard en zoeken collega’s. Als accountmanager bij TIM heb je intensief contact met talentvolle technici én opdrachtgevers in de industrie en bouw. Je verdiept je in hun wereld, zodat je altijd de beste oplossing kunt bieden. Dat vind je leuk, jouw grenzen eindigen niet bij de rand van je bureau. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s én bent doelgericht. Je houdt van uitdaging, aanpakken en wil jezelf blijven ontwikkelen.

Meer weten over jouw carrièremogelijkheden bij TIM? Laat het ons weten. We maken graag kennis met jou.

Lees verder »

Over TIM

TIM is een technisch detacheringsbureau met een unieke formule waarbij Opleiding, Groei en Succes op het hoogste niveau tot de absolute kernwaarden behoren. Wij richten ons puur op de techniek, denken mee op elk niveau en geven persoonlijk advies op maat.

Bij TIM geloven we in de kracht van goed advies en ruimte voor groei. Ons doel is om voor ieder persoonlijk een realistisch toekomstbeeld te creëren, te helpen bij het maken van de juiste keuzes en die plannen te realiseren. Voor zowel technische professionals als bedrijven willen wij het beste resultaat. Kijk op www.tim-recruitment.nl voor meer informatie.

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg