Op zoek naar een baan in de techniek?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektro- of installatietechniek? Maar heeft deze zoektocht nog niet het gewenste resultaat opgeleverd? Sluit je aan bij Continu en maak gebruik van ons netwerk en expertise.

Let’s engineer your career!

Wie wij zijn
Al meer dan 20 jaar zorgen wij ervoor dat specialisten niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carrière. Dit doen we door een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. En door ondersteuning te bieden wanneer je al op je plek zit. Ook dan zijn we er voor je. Want als techneut maak jij ons land groter, sterker, slimmer, duurzamer, mooier. Daarom verdien jij meer. Jouw carrière verdient ruim baan. 

Een carrière voor iedereen

Wij bieden meerdere tools aan zodat jij als specialist altijd kunt ontwikkelen en van je baan een carrière kunt maken.
Zo publiceren we wekelijks relevante sollicitatietips voor het vinden van een nieuwe technische baan. Carrière advies voor je persoonlijke ontwikkeling. En lanceren we telkens nieuwe carrière tools zodat je altijd voorbereid een nieuwe uitdaging aan kan gaan. Wat dat ook is. Ga je als specialist via Continu aan de slag? Dan krijg je ook nog eens toegang tot een online trainingsplatform met meer dan 100 trainingen. Op deze manier kun jij je ontwikkelen waar en wanneer jij maar wilt.

Waarom solliciteren bij Continu?

  • Eén persoonlijk aanspreekpunt
  • Carrière-advies op maat
  • Landelijke dekking, regionaal expertise
  • Specialist in de bouw & industrie

Ben je net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar jou?

Continu werkt met vakspecialisten die van aanpakken houden. Ben je te typeren als: handen uit de mouwen, de schouders eronder en borst vooruit. Heb je kortom net als Continu Hollands ondernemerschap in de genen? Laat dan van je horen:

Let’s engineer your career!

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg