Online CV check

Ben jij tussen de 17 en 29 jaar en in het laatste jaar van een MBO (techniek), HEAO, HTS of WO opleiding? Dan kom je in aanmerking voor de gratis online CV Check van cvcheck.info!

Over de CV Check

Op cvcheck.info kun je jouw curriculum vitae en persoonsgegevens aan het CV-Check Team sturen. Jouw Curriculum Vitae wordt dan gratis gecheckt door een ervaren recruiter/consultant. Binnen twee werkdagen ontvang je jouw CV terug, voorzien van opbouwende feedback. Daarna kun je eventueel (niet verplicht) een telefonisch consult inplannen met één van recruiters van het CV-Check team, zodat je resterende vragen persoonlijk kunt stellen.

Feedback

De recruiters van cvcheck.info vertellen je wat jouw valkuilen zijn en hoe je jouw unique sellingpoints het beste kunt vermelden. Als je solliciteert op een specifieke functie zal het advies daarop worden afgestemd.

Tips & Tricks

Op cvcheck.info leer je hoe jouw CV opvalt en hoe je 'blijft hangen' bij een recruiter. De richtlijnen en belangrijkste tips & tricks bij het schrijven van je Curriculum Vitae.

Methodes

Er zijn verschillende methodes die je kunt toepassen bij het opstellen van jouw CV. Zo kun je de STAR Methode gebruiken om jouw ervaringen helder te formuleren, en de AIDA-formule om jezelf als het ware 'te verkopen'.

CV & Vacature

Weet jij hoe je het moet aanpakken als je een vacature voor de functie van je dromen vindt, maar jouw Curriculum Vitae sluit niet volledig aan op de functie-eisen? Op cvcheck.info vind je tips.

CV & Sollicitatiebrief

In bijna alle gevallen bekijkt een recruiter eerst je Curriculum Vitae en daarna pas je sollicitatiebrief. Je brief is dus van toegevoegde waarde. Lees meer over de samenhang tussen je Curriculum Vitae en je sollicitatiebrief.

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg