Big Five for Life

Passie op het werk biedt mensen doel. Zonder doel dwalen mensen door het leven en gaan ze onderpresteren. Vaak kan dat gevoel van onderpresteren of niet-bereiken zorgen voor een tekort aan eigenwaarde. Dus begin jij angst te voelen om naar je werk te gaan, of als merk je dat je constant een gebrek aan motivatie hebt, of vindt je wat je doet saai en repetitief? Dan moet je toch echt op zoek naar een nieuwe baan. Maar hoe vind je die passievolle baan?

Als auteur van de internationale bestsellers Life SafariHet Waarom ben je hier café, The Big Five for Life en How to be Rich and Happy behaalde John Strelecky internationale roem. Zijn succes was zo groot dat hij naast onder andere Oprah Winfrey, Deepak Chopra en Stephen R. Cover gelauwerd werd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Een van zijn boeken, ‘The Big Five for Life’, dat gebaseerd is op gesprekken met meer dan 100 leiders verspreid over 12 landen, is dan ook de basis geworden voor de gelijknamige wereldwijd succesvolle coachmethode Big Five for Life™.

Big Five for Life

Tijdens de Nationale Carrièrebeurs op 5 en 6 april in de RAI Amsterdam komt de eigenaresse van Big Five for Life Nederland, Baukje Bonsma, jou inspireren jouw eigen Big Five for Life te ontdekken! Wat zijn de vijf dingen in het leven die jij het liefst wilt doen, zien en beleven? In Baukje’s inspiratieworkshop “Ontdek je passie” ga je aan de hand van een aantal leuke oefeningen het begin maken met het ontdekken van JOUW passie. De workshop zet je aan het denken over je huidige leven en over het leven wat je uiteindelijk wilt. Een leven waarin je elke dag gelukkig en vol energie opstaat. Een leven waarin je alleen nog maar tijd besteedt aan wat jij echt belangrijk vindt. Je maakt met vertrouwen keuzes voor de toekomst en weet wat je volgende stap is. Daarnaast krijg je handige tips om stappen te zetten in bijvoorbeeld het vinden van een nieuwe baan of misschien wel het starten van je eigen bedrijf!

Dus weet jij niet precies wat je wilt? Wil jij af van dat ‘is dit alles’ gevoel? Of kan jij ’die baan die bij jou past’ maar niet vinden? Dan is het nu tijd om in actie te komen!

Kom gratis naar De Nationale Carrièrebeurs op 5 en 6 april in de RAI Amsterdam en volg de workshop ’Ontdek je passie’!