Actief in de branches

Advies & Consultancy


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Innovatief


Aantal werknemers

Nationaal: 2400

Internationaal: 319000


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Accenture

Gustav Mahlerplein 90

1082 MA Amsterdam

0031 20 4938383

jori.besteman@accenture.com

Werken bij Accenture

Be > you imagined

Over Accenture

Accenture is wereldwijd actief op het gebied van Management Consulting, Technology en Outsourcing.

Accenture is wereldwijd actief op het gebied van Management Consulting, Technology en Outsourcing. Wij combineren ongeëvenaarde ervaring in diverse bedrijfstakken en bedrijfsfuncties met degelijke knowhow en expertise, en daarnaast doen wij grondig onderzoek naar wat de best presterende bedrijven ter wereld zo succesvol maakt. Accenture werkt nauw samen met haar klanten om hen te helpen high performance bedrijven en overheden te worden. Als medewerker van Accenture Nederland maak je deel uit van een wereldwijd netwerk van meer dan 319.000 mensen in 120 landen, waarvan ruim 2400 in Nederland. Je werkt met grote klanten uit allerlei sectoren, waaronder 91 Fortune Global 100 bedrijven, meer dan driekwart van de Fortune Global 500, en overheidsinstellingen over de hele wereld. Bij Accenture bouw je aan een carrière in een van de verschillende werkgebieden Consulting, Strategy, Digital, Technology, Operations of binnen onze interne corporate afdeling.

Organisatiecultuur

Zet je skills in bij Accenture en werk samen met slimme, nieuwsgierige en resultaatgerichte mensen, die iets gemeenschappelijk hebben waardoor ze probleemloos met elkaar samenwerken. Onze unieke teamcultuur biedt jou de kans om samen te werken met een divers netwerk van deskundige, gerespecteerde collega's en leiders die toegewijd zijn om jou - en daarmee onze klanten – te helpen slagen. De Accenture Way is hoe wij de dingen doen. Het is de manier waarop we innoveren, samenwerken, opereren en toegevoegde waarde leveren aan onze klanten. Het is de manier waarop we deelnemen aan het technologische ecosysteem en hoe we schakelen met het bedrijfsleven en duurzame groei stimuleren. Het is de basis van onze kernwaarden, gedeelde bedrijfsethiek en standaarden om ‘high performance’ te leveren. Het onderscheidt Accenture in de markt en wordt elke dag tot leven gebracht, in alles wat we doen, door onze unieke passie, energie en stijl.

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Binnen Accenture Strategy help je grote bedrijven en overheden met hun belangrijkste C-suite vraagstukken op het snijvlak van business, technology en specifieke functiegebieden. Bijvoorbeeld op het gebied van groei en innovatie, global operating models, digitale strategieën, duurzaam kostenbeheer en bedrijfstransformaties. Binnen Accenture Digital help je klanten om de kracht van digital in te zetten om groei te stimuleren, nieuwe manieren te vinden om waarde te creëren en hun organisaties te transformeren. We leveren onze diensten en oplossingen via 19 specialistische consulinggroepen verdeeld over vijf hoofdgroepen: Communications, Media & Technology, Financial Services, Health & Public Service, Products en Resources. Je zult binnen een team samenwerken met andere specialisten uit verschillende disciplines om onze klanten te helpen de gewenste resultaten te bereiken.Binnen Technology maak je gebruik van de meest innovatieve en geavanceerde technologieën. De projecten zijn vaak groot en complex en beslaan het gehele spectrum aan technologische mogelijkheden. Je werkt bijvoorbeeld aan projecten op het gebied van SAP, Oracle, Java, Cloud Computing, Infrastructure Outsourcing, Security of Testing.Onze Operations diensten richten zich op een grote variëteit aan toepassingsgebieden, van HR- tot IT- processen, en zijn onmisbaar gebleken om tot optimale bedrijfsprestaties te komen. Als Operations professional werk je vaak samen met Consultants en Technology professionals aan projecten waarin belangrijke bedrijfsonderdelen van een klant geoptimaliseerd worden. Samen werk je aan het ontwerpen, beheren en implementeren van de dagelijkse operationele processen bij de klant. Tot slot bieden we carrièremogelijkheden binnen onze interne corporate afdeling, bijvoorbeeld op het gebied van HR, Finance, Legal, Marketing & Communications, Facility Management en IT.

Arbeidsvoorwaarden

Accenture biedt je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld een flexible benefits budget, 13e maand, bonusregeling, aantrekkelijke pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, kortingsregeling bij een selectie van sportscholen, kortingen op aandelen Accenture, een aantrekkelijke mobiliteitsregeling (afhankelijk van je functie bestaand uit leaseauto, NS Business Card en/of een fietsregeling), een laptop en een smartphone. Binnen Accenture staat jouw persoonlijke groei centraal. We bieden je veel mogelijkheden om te leren, te groeien en je expertise verder te ontwikkelen. Ook krijg je de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan ons vooruitstrevende mvo-programma en zo jouw kennis en ervaring in te zetten voor een maatschappelijk doel.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.