In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Innovatief

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 3500

Internationaal: 600000


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Accenture

Gustav Mahlerplein 90

1082 MA Amsterdam

0031 20 4938383

dorine.hogendorp@accenture.com

Social Media

Werken bij Accenture

Be a Changemaker

Over Accenture

Accenture is wereldwijd actief op het gebied van Strategy & Consulting, Song, Technology, Industry X & Operations

Accenture is een adviesbureau dat zich specifiek richt op innovatie en de nieuwste technologieën op het gebied van Strategy & Consulting, Song, Technology, Industry X en Operations. Overal ter wereld geldt één ding voor de mensen van Accenture: We geven veel om wat we doen en de impact die we hebben op onze klanten en gemeenschappen. Het is voor ons allemaal persoonlijk. Als starter omring je jezelf met collega's van over de hele wereld, gespecialiseerd in elk denkbaar onderwerp. Je werkt in een uitdagende omgeving met zeer ambitieuze en slimme collega's, terwijl je jezelf ontwikkelt dankzij onze vele trainingsprogramma's en leermogelijkheden. Daarnaast is er veel aandacht voor wat je geest, lichaam, hart en ziel tot bloei brengt. We komen samen als echt menselijke individuen en verbinden ons ertoe diep voor onszelf en elkaar te zorgen en een omgeving te creëren waarin we elkaar helpen onze ambities te verwezenlijken en professioneel en persoonlijk de beste versie van onszelf te worden.

Organisatiecultuur

Zet je skills in bij Accenture en werk samen met slimme, nieuwsgierige en resultaatgerichte mensen, die iets gemeenschappelijk hebben waardoor ze probleemloos met elkaar samenwerken. Onze unieke teamcultuur biedt jou de kans om samen te werken met een divers netwerk van deskundige, gerespecteerde collega's en leiders die toegewijd zijn om jou - en daarmee onze klanten – te helpen slagen. De Accenture Way is hoe wij de dingen doen. Het is de manier waarop we innoveren, samenwerken, opereren en toegevoegde waarde leveren aan onze klanten. Het is de manier waarop we deelnemen aan het technologische ecosysteem en hoe we schakelen met het bedrijfsleven en duurzame groei stimuleren. Het is de basis van onze kernwaarden, gedeelde bedrijfsethiek en standaarden om ‘high performance’ te leveren. Het onderscheidt Accenture in de markt en wordt elke dag tot leven gebracht, in alles wat we doen, door onze unieke passie, energie en stijl.

Doelgroep

true

Carrièremogelijkheden

Binnen Accenture Strategy help je grote bedrijven en overheden met hun belangrijkste C-suite vraagstukken op het snijvlak van business, technology en specifieke functiegebieden. Bijvoorbeeld op het gebied van groei en innovatie, global operating models, digitale strategieën, duurzaam kostenbeheer en bedrijfstransformaties. Binnen Accenture Digital help je klanten om de kracht van digital in te zetten om groei te stimuleren, nieuwe manieren te vinden om waarde te creëren en hun organisaties te transformeren. We leveren onze diensten en oplossingen via 19 specialistische consulinggroepen verdeeld over vijf hoofdgroepen: Communications, Media & Technology, Financial Services, Health & Public Service, Products en Resources. Je zult binnen een team samenwerken met andere specialisten uit verschillende disciplines om onze klanten te helpen de gewenste resultaten te bereiken.Binnen Technology maak je gebruik van de meest innovatieve en geavanceerde technologieën. De projecten zijn vaak groot en complex en beslaan het gehele spectrum aan technologische mogelijkheden. Je werkt bijvoorbeeld aan projecten op het gebied van SAP, Oracle, Java, Cloud Computing, Infrastructure Outsourcing, Security of Testing.Onze Operations diensten richten zich op een grote variëteit aan toepassingsgebieden, van HR- tot IT- processen, en zijn onmisbaar gebleken om tot optimale bedrijfsprestaties te komen. Als Operations professional werk je vaak samen met Consultants en Technology professionals aan projecten waarin belangrijke bedrijfsonderdelen van een klant geoptimaliseerd worden. Samen werk je aan het ontwerpen, beheren en implementeren van de dagelijkse operationele processen bij de klant. Tot slot bieden we carrièremogelijkheden binnen onze interne corporate afdeling, bijvoorbeeld op het gebied van HR, Finance, Legal, Marketing & Communications, Facility Management en IT.

Arbeidsvoorwaarden

Accenture biedt je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld een flexible benefits budget, 13e maand, bonusregeling, aantrekkelijke pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, kortingsregeling bij een selectie van sportscholen, kortingen op aandelen Accenture, een aantrekkelijke mobiliteitsregeling (afhankelijk van je functie bestaand uit leaseauto, NS Business Card en/of een fietsregeling), een laptop en een smartphone. Binnen Accenture staat jouw persoonlijke groei centraal. We bieden je veel mogelijkheden om te leren, te groeien en je expertise verder te ontwikkelen. Ook krijg je de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan ons vooruitstrevende mvo-programma en zo jouw kennis en ervaring in te zetten voor een maatschappelijk doel.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.