In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Energie

Techniek


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Informeel

Innovatief


Aantal werknemers

Nationaal: 900

Internationaal: 200


Locatie hoofdkantoor

Almere-Buiten


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Alfen B.V.

Hefbrugweg 28

1332 AP

+31(0)36- 526 1437

n.oevering@alfen.com

Social Media

Werken bij Alfen B.V.

Wij zijn het middelpunt van het elektriciteitsnet

Over Alfen B.V.

Werken bij Alfen betekent werken bij een bedrijf dat letterlijk en figuurlijk vol energie zit en dat zich al meer dan 80 jaar met grote passie inzet voor de ontwikkeling en innovatiekracht van de energiewereld. Alfen heeft niet alleen interessante mogelijkheden binnen de techniek, maar ook op het gebied van logistiek, commercie of administratie.

Alfen, in 1937 opgericht als specialist in hoog- en laagspanningsapparaten. Nu, 85 jaar later, een belangrijke internationale speler in de energietransitie. Met transformatorstations, energieopslagsystemen, laadpalen voor elektrische auto’s en een diversiteit aan andere producten en diensten, is Alfen actief bezig met het elektriciteitsnet van de toekomst. De kernwaarden van Alfen zijn toekomstgericht en samengevat als SPARK; Sustainability – Partnership - Adaptiveness - Reliability - Knowledgeable.

Organisatiecultuur

De organisatiecultuur binnen Alfen kenmerkt zich door een informele sfeer en veel ruimte voor eigen inbreng. Binnen Alfen wordt er tevens veel waarde gehecht aan het milieu en de sociale interactie tussen medewerkers onderling. Er heerst een vooruitstrevende cultuur, met samen staan we sterker instelling.

Doelgroep

Alfen is op zoek naar talent uit verscheidene disciplines. Zowel MBO, als HBO en Universitair opgeleide kandidaten komen in aanmerking voor een functie binnen Alfen. De focus ligt daarbij op (elektro)techniek en de energietransitie. Een zekere affiniteit met techniek, alsmede de energietransitie, wordt daarom erg op prijs gesteld. 

true

Carrièremogelijkheden

Van Starters tot Senior medewerkers, Alfen heeft verscheidene functies open staan. Doorgroeimogelijkheden zijn er binnen Alfen maximaal. Vanwege onze meerdere business units en de enorme groei, kunnen medewerkers een enorme persoonlijke en professionele ontwikkeling doormaken.

Ook is er binnen Alfen de mogelijkheid om jouw mbo-diploma te halen. Dit is een enorm goede start van je carrière. Je werkt als (leerling) monteur bij een van onze montage-afdelingen en kan jezelf onderdeel noemen van de Alfen Academy. Jij werkt aan de verschillende Alfen producten van de toekomst en ontwikkelt jezelf op persoonlijk en professioneel gebied.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.