In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Energie

ICT & Internet

Techniek

Zakelijke dienstverlening

Overig


Bedrijfscultuur

Informeel

Professioneel

Innovatief


Aantal werknemers

Nationaal: 8000

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Arnhem


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Social Media

Werken bij Alliander

De energietransitie is onmogelijk, zonder jou!

Over Alliander

Samen maken we het onmogelijke mogelijk

Alliander is onze overkoepelende naam. Daaronder vallen verschillende bedrijven. Onze bekendste naam is netbeheerder Liander. Die voor miljoenen Nederlanders het energienet beheert en ontwikkelt. Samen staan wij voor hoogwaardige kennis van energienetwerken, energietechniek en andere technische innovaties.

Met onze 8.000 collega’s bereiden we ons voor op de energievraag van de toekomst. En maken we samen de energietransitie mogelijk.

Onze uitdaging

Alliander bereidt zich voor op haar rol en taak als netwerkbedrijf van de toekomst; door via innovatie snel slimme oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. Oplossingen waarmee we de maatschappelijke kosten van onze energievoorziening beperken en waarmee iedereen onder gelijke condities toegang houdt tot betrouwbare, bereikbare en duurzame energie.

Onze bedrijfsonderdelen vullen elkaar aan

De energietransitie vraagt om kennis en expertise. En dus werken we hier met specialistische bedrijven aan. Waaronder bekende namen als Liander en Qirion. Zij vallen onder onze overkoepelende naam: Alliander. Samen maken we het onmogelijke mogelijk. Allemaal met onze eigen expertise. Door bijvoorbeeld het beter inrichten van het energienet, het ontwikkelen van waterstof of het verzwaren van onze kabels. En onze start-ups verrichten activiteiten op het gebied van elektrisch vervoer, nieuwe energiemarkten en duurzame gebiedsontwikkeling om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het nieuwe energiesysteem.

Onze business

Om bij het begin te beginnen: wij zijn een energie-expert met ondertussen al ruim 100 jaar ervaring. Dagelijks houden wij ons bezig met het beheren en aanleggen van kabels en leidingen, die stroom en gas leveren aan miljoenen Nederlandse woningen en bedrijven in de regio’s Noord, Oost en West. Een groot deel van onze collega’s is 24/7 bezig met het onderhouden van de energienetten en het oplossen van storingen.

Diversiteit op de werkvloer

De energietransitie is een complexe uitdaging waarvoor we al het beschikbare talent, verschillende perspectieven en uiteenlopende competenties nodig hebben. Door diversiteit kunnen we iedereen, nu en in de toekomst, blijven voorzien van energie.

Er is een aantal belangrijke redenen waarom we bij Alliander aan diversiteit werken. Zo draagt het bij aan sociale rechtvaardigheid en sociale verantwoordelijkheid en leidt diversiteit tot betere besluitvorming en innovatiekracht binnen een organisatie.

Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Wil je meer informatie? Kijk op: https://werkenbij.alliander.com    

Organisatiecultuur

Voor ons zijn drie kernwaarden belangrijk: samen, focus, doen. Iedere dag voeren we met passie ons werk uit en zoeken we naar innovatie oplossingen om onze dienstverlening te verbeteren.

Doelgroep

We zoeken jouw passie en specialisatie binnen de vakgebieden Techniek, IT, Staf en Management.

Samen met jou maken we het onmogelijke mogelijk. Wil jij weten hoe jij aan de energietransitie kunt bijdragen? Bezoek ons op de Nationale Carrièrebeurs! 

Op kijk op werkenbij.alliander.com voor al onze vacatures.

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.