Actief in de branches

ICT & Internet

Zakelijke dienstverlening


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Werken bij Avanade

Over Avanade

Avanade biedt zakelijke technologiediensten en managed services die inzicht, innovatie en expertise van Microsofttechnologieën met elkaar verbinden.

Dagelijks maken onze mensen het verschil bij onze klanten door een ongekende passie voor hun vak, collegiaal samenwerken en kennisdelen binnen boeiende projecten voor grote opdrachtgevers. Ze hebben de drive het beste uit zichzelf te halen en onze klanten te helpen slagen. De cutting edge technologie in het Microsoft ecosysteem waar wij mee werken, helpen onze klanten hun bedrijfsresultaten te versnellen. Van businessconsultancy tot analytics en kunstmatige intelligentie, van klantervaring tot de moderne werkplek, van cloud- tot bedrijfsapplicaties en beveiliging, en in allerlei sectoren, maken onze collega’s het verschil bij onze klanten.

Met onze unieke cultuur, gave projecten en focus op de ontwikkeling van onze mensen, maakt Avanade het verschil als werkgever. Ze krijgen de kans om hun kennis up-to-date te houden via de vele trainingsmogelijkheden. Daarnaast doen ze inspiratie op tijdens onze kennissessies en conferenties - op lokaal en wereldwijd niveau.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.