In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Informeel

Professioneel

Jong


Aantal werknemers

Nationaal: 600

Internationaal: 50


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Calco

Gatwickstraat 21

1043 GL Amsterdam

020 7652652

werken@calco.nl

Social Media

Werken bij Calco

It's the way we do IT

Over Calco

Uniek IT traineeship, ongeacht je studierichting!

Ben jij ambitieus, leergierig en op zoek naar een vliegende start van je carrière? Dan is ons unieke IT-traineeship de Calco MasterClass® iets voor jou! We zijn jaarlijks op zoek naar meer dan 400 enthousiaste starters met hbo/wo-denkniveau.  Je wordt in twee maanden betaald opgeleid tot IT-professional en gaat vervolgens 22 maanden aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Geen studieachtergrond in de IT? Geen probleem, ruim 95% van onze trainees heeft een andere opleiding gevolgd. Wat voor ons wel belangrijk is, is dat je affiniteit hebt met IT en niet kunt wachten om aan de slag te gaan.  

Calco MasterClass®

De eerste twee maanden van het traineeship volg je een intensieve opleiding op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Tijdens deze periode word je betaald opgeleid tot IT-professional. Je maakt kennis met de veelzijdigheid van de IT-wereld en gaat werken aan je communicatie- en presentatievaardigheden.

Daarna ga je voor een periode van 22 maanden aan de slag bij één van onze opdrachtgevers: toonaangevende bedrijven die behoren tot de Top 200 van Nederlandse bedrijven. Onze opdrachtgevers zijn actief in bijna alle sectoren, zoals het bank- en verzekeringswezen, de zorgsector, de industrie, de logistiek en de overheid. Als trainee ga je aan de slag binnen een functie die bij jou past, denk bijvoorbeeld aan een rol als business analyst, DevOps engineer, Security specialist, applicatiebeheerder, developer of projectleider.

Calco als werkgever

Bij Calco vinden we het belangrijk om in onze medewerkers te investeren, omdat we geloven dat zij het verschil maken bij onze opdrachtgevers. Onze missie is niet voor niets om mens én organisatie oneindig te laten groeien. Dit betekent dat we benieuwd zijn naar jou verhaal en dat wij er tijdens de opleiding, maar ook tijdens je inzet voor zorgen dat jij het maximale uit jezelf haalt op een plek die bij jou past.

Waarom werken bij Calco?

  • Bij ons krijg je geen nummer of stempel opgeplakt
  • We blijven continu in jou en je toekomst investeren
  • Je maakt deel uit van een jonge, innovatieve en ambitieuze organisatie
  • Je gaat aan de slag bij de Top 200 bedrijven van Nederland
  • Ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden

Calco is een jonge, innovatieve en ambitieuze organisatie. We zijn gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van startende én ervaren IT-professionals en hebben sinds onze oprichting in 2004 al meer dan 1600 professionals geholpen aan een succesvolle carrière in de IT. Persoonlijke aandacht voor onze medewerkers is daarbij belangrijk, want bij Calco geloven we dat jij het meeste uit jezelf kunt halen als je echt op je plek zit.

Organisatiecultuur

Werken bij Calco betekent..

..dat je deel uitmaakt van een team van meer dan 600 enthousiaste medewerkers. We zijn jong, we zijn ambitieus en we willen graag vooruit. Dat gevoel is voelbaar door de hele organisatie. We gaan op een informele en persoonlijke manier met elkaar om, maar hechten ook veel waarde aan onze zakelijke uitstraling.

Werken bij Calco betekent ook dat jouw persoonlijk ontwikkeling centraal staat. We vinden het belangrijk dat jij als persoon op je plek zit en iedere dag met plezier naar je werk gaat. Daar komen natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en leuke events (bijv. een jaarlijks gala, technische meetings) bij kijken.

Calco daagt je uit

Wij dagen je uit om altijd te blijven groeien. Dat begint al vanaf de eerste dag dat je bij ons binnenloopt. Of je nu start in een van onze traineeships, aan de slag gaat als (zelfstandig) IT-professional of toetreedt tot het kantoorpersoneel, er is altijd aandacht voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. We bieden trainingen en opleidingen aan op het gebied van IT, maar zeker ook op het gebied van vaardigheden. Wat je ook nodig hebt, wij kijken hoe we jou kunnen helpen om te blijven groeien als persoon én als professional

Doelgroep

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en ambitieuze starters op de arbeidsmarkt (met hbo/wo-denkniveau). Voor ons IT-traineeship hoef je géén IT-gerelateerde studie gevolgd te hebben. Waarom niet? Omdat wij geloven dat jouw andere studieachtergrond je juist geschikt maakt voor een functie in de IT. Goed om te weten: je bent zeker niet de enige met een andere studieachtergrond! Ruim 95% van onze trainees heeft géén IT-opleiding gevolgd en werkt nu als IT-professional voor gave bedrijven.

Carrièremogelijkheden

Wanneer je bij Calco aan de slag gaat, heb je oneindig veel carrièremogelijkheden. Het begint al tijdens het traineeship, waarbij je ingezet wordt bij Nederlandse topbedrijven (denk aan bedrijven als Schiphol, Ahold, Heineken of de Volksbank).

Na afloop van het traineeship maakt het grootste deel van onze trainees de overstap naar de opdrachtgever (ruim 90%!). Je kunt echter ook via Calco aan de slag met een nieuwe opdracht of natuurlijk je eigen weg gaan. 

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.