In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

ICT & Internet

Finance


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Open-minded

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 600

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Calco

Gatwickstraat 21

1043 GL Amsterdam

020 7652652

werken@calco.nl

Social Media

Werken bij Calco

Ontdek en benut jouw talent!

Over Calco

Volg een IT of Finance traineeship, ongeacht je studierichting!

Weet jij niet direct het antwoord op de vraag wat jouw talent is? Geen punt. Heel veel mensen lopen hier tegenaan. Wij geloven dat iedereen talent heeft en helpen jou tijdens onze traineeships maar al te graag met het ontdekken van jouw unieke talenten. Geen achtergrond in IT of Finance? Dat maakt niet uit. Met een goede portie leergierigheid kun je het hartstikke ver schoppen. Wel al bekend in het IT of finance werkveld? Of wil jij werken op ons hoofdkantoor? Ook dan bieden wij jou mooie mogelijkheden.
Je wordt in twee maanden betaald opgeleid en gaat vervolgens twee jaar aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.

Welke carrière past bij jou?

Binnen de IT en Finance zijn heel veel opties. Als je nog nieuw bent in het werkveld, snappen wij als geen ander dat jij nog niet weet welke richting het beste bij jou past. Geen zorgen, wij helpen jou graag bij het maken van deze keuze. Tijdens de interne opleidingsperiode van het traineeship, leren we jou heel goed kennen en gaan we samen in gesprek om de juiste richting voor jou uit te zoeken. Door de vele opties, weten wij zeker dat we iets vinden waar jij je maar al te graag in wilt ontwikkelen!

Calco als werkgever

Calco is een jonge, innovatieve en ambitieuze organisatie. We zijn gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van startende IT en Finance professionals.

Bij Calco vinden we het belangrijk om in onze medewerkers te investeren, omdat we geloven dat zij het verschil maken bij onze opdrachtgevers. Onze missie is niet voor niets om mens én organisatie oneindig te laten groeien. Dit betekent dat we benieuwd zijn naar jouw verhaal en dat wij er tijdens de opleiding, maar ook tijdens je inzet voor zorgen dat jij het maximale uit jezelf haalt op een plek die bij jou past.

Organisatiecultuur

De cultuur

Binnen Calco heerst een professionele, maar toch informele sfeer. We hebben een energieke, frisse mindset en staan open voor nieuwe ideeën. We werken hard, maar vinden het ook belangrijk dat wij ruimte inbouwen voor leuke dingen. Naast de vrijdagmiddagborrels organiseren we toffe events: van kennisdelingssessies, toffe sprekers tot game avonden en pubquizzes.

Wij geloven dat een goede werk/privé balans de ontwikkeling en groei van collega’s en Calco als bedrijf stimuleren. We zijn leergierig, ambitieus en zitten vol plannen. Er is veel ruimte om je te kunnen ontwikkelen. Heb je een goed idee? Pitch het! Staan wij erachter? Dan voeren we het uit. Hiërarchie? Hebben wij niet zoveel mee. We gaan dan ook geen enkele samenwerking uit de weg. Of dit nou op je eigen afdeling, met je manager of een directielid is: waar nodig springen we bij en helpen we elkaar. Want alleen zo groei je als organisatie.

Doelgroep

Calco biedt kandidaten al sinds 2004 de kans om een switch te maken. Inmiddels hebben wij al zo’n 3.950 trainees opgeleid en begeleid naar een carrière in de IT of Finance.

Omdat deze 2 vakgebieden van oudsher een ‘mannenwereld’ is, zien wij het als onze missie om hier verandering in aan te brengen. Wij streven naar een zo volledig mogelijke representatieve afspiegeling van de maatschappij binnen ons bedrijf. Wij blijven zoeken naar mogelijkheden om het voor iedereen nog meer ''thuis te maken” en kansengelijkheid nog verder te bevorderen binnen ons bedrijf en binnen de IT.

Bij Calco doen we niet aan stereotypen en behandelen iedereen als uniek individu. Jouw eerder gekozen studierichting? Is voor ons niet belangrijk. Wel kijken we naar het niveau van de studie die je hebt afgerond of bent gestart. Voor onze traineeships verwachten wij dat je beschikt over hbo/wo werk- en denkniveau.

Carrièremogelijkheden

Het volgen van een traineeship bij Calco is gegarandeerd een mooie kickstart van jouw IT of Finance carrière. Door de combinatie van persoonlijke begeleiding tijdens het tweejarig traject én ingezet worden bij één van de Nederlandse top 200-bedrijven (denk aan Ahold, Heineken, Achmea, de Volksbank of Nationale Nederlanden) groei jij in korte tijd harder dan degenen die niet het traineeship volgen.

Na afloop van het traineeship maakt het grootste deel van onze trainees de overstap naar de opdrachtgever (ruim 95%!). Je kunt echter ook via Calco aan de slag met een nieuwe opdracht of natuurlijk je eigen weg gaan. 

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.
Kaya-vierkant
Kaya Weers
Developer

"Waarom Calco? Ik wilde graag zoveel mogelijk leren en meer technische uitdaging. Dankzij Calco heb ik dat gevonden; een baan in de continue veranderende IT sector! "
Rodolfino-vierkant
Rodolfino Elizabeth
Tester

"Waarom Calco? Calco bood mij een intensief traject aan persoonlijke ontwikkeling en IT-kennis, waardoor ik als opgeleide jurist vol vertrouwen mijn droomcarrière in de IT kon beginnen. "
Maartje-vierkant
Maartje van Denderen
Java Ontwikkelaar

"Waarom Calco? Een sterk begin van een carrière in een nieuw vakgebied, waar super veel kansen liggen!"