In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

ICT & Internet

Finance


Bedrijfscultuur

Sociaal

Jong

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 450

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Calco

Gatwickstraat 21

1043 GL Amsterdam

020 7652652

werken@calco.nl

Social Media

Werken bij Calco

Got the itch? Make the switch!

Over Calco

Volg een IT of Finance traineeship, ongeacht je studierichting!

Je diploma is binnen! Maar nu… Werken? Maar wat als je nog niet uitgeleerd bent? Dan biedt Calco jou de mogelijkheid om een traineeship te volgen in de IT of in de Financiële sector. Heb je hier niet voor gestudeerd? Geen punt, ruim 95% van onze trainees heeft een andere opleiding gevolgd. Het belangrijkste vinden wij dat je goed kan onderbouwen waarom jij kiest voor IT of Finance en dat je staat te popelen om te beginnen!
Je wordt in twee maanden betaald opgeleid en gaat vervolgens 2 jaar aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.

Calco MasterClass®

De eerste twee maanden van het traineeship volg je een intensieve opleiding op ons hoofdkantoor in Amsterdam, waarbij je vanaf dag één betaald krijgt. Je start de eerste twee weken met de Crash Course, waarbij je de belangrijkste grondbeginselen van IT of Finance ontdekt. In deze tijd ga jij ontdekken welke onderwerpen jou het meest aantrekken. Maak je geen zorgen, want je krijgt naast klassikale lessen, een docent die je persoonlijk begeleidt bij het maken van je keuze.

Vervolgens ga je, je in de zes weken die volgen verdiepen in een specialisatie. Ook staat hier de ontwikkeling van je softskills centraal. Feedback geven en ontvangen, presenteren, verschillende communicatiestijlen… Het komt allemaal voorbij.

Na deze periode wordt er gekeken waar jouw krachten liggen en welk top 200 bedrijf het beste bij jou past.

Calco als werkgever

Calco is een jonge, innovatieve en ambitieuze organisatie. We zijn gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van startende én ervaren IT en Finance professionals.

Bij Calco vinden we het belangrijk om in onze medewerkers te investeren, omdat we geloven dat zij het verschil maken bij onze opdrachtgevers. Onze missie is niet voor niets om mens én organisatie oneindig te laten groeien. Dit betekent dat we benieuwd zijn naar jouw verhaal en dat wij er tijdens de opleiding, maar ook tijdens je inzet voor zorgen dat jij het maximale uit jezelf haalt op een plek die bij jou past.

Organisatiecultuur

De organisatiecultuur van Calco kan worden omschreven als een open cultuur, bestaande uit meer dan 450 enthousiaste, leergierige medewerkers. We vinden het belangrijk dat iedereen goed op z’n plek zit, of dat nu in de IT is, op het gebied van Finance of op ons hoofdkantoor in Amsterdam. We gaan op een informele en persoonlijke manier met elkaar om, maar hechten ook veel waarde aan onze zakelijke uitstraling.

Met plezier naar je werk gaan staat hoog in het vaandel en daarom organiseren we regelmatig toffe events, een jaarfeest en wekelijkse vrijdagmiddagborrels.

Ontwikkeling

Uitdagingen aangaan om te blijven groeien vinden wij belangrijk. Hoe spannend dit soms kan zijn, zul je altijd merken dat dit tot ontwikkeling leidt. Om dit te stimuleren is er altijd aandacht voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Daarom bieden wij trainingen aan op het gebied van IT en Finance, maar zeker ook op vaardigheden. Wat je ook nodig hebt, we kijken hoe we jou kunnen helpen bij jouw groei als persoon én als professional.

Doelgroep

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze starters op de arbeidsmarkt (met een mbo/hbo/wo diploma, je studierichting maakt niet uit). Leg ons uit waarom IT of Finance jou zo aanspreekt en waarom jij jezelf hierin wil ontwikkelen. Een sterke motivatie vinden wij veel belangrijker dan jouw kennis in dit vak.

Carrièremogelijkheden

Het volgen van een traineeship bij Calco is gegarandeerd een mooie kickstart van jouw IT of Finance carrière. Door de combinatie van persoonlijke begeleiding tijdens het tweejarig traject én ingezet worden bij één van de Nederlandse topbedrijven (denk aan Ahold, Heineken, Achmea, de Volksbank of Nationale Nederlanden) groei jij in korte tijd harder dan degenen die niet het traineeship volgen.

Na afloop van het traineeship maakt het grootste deel van onze trainees de overstap naar de opdrachtgever (ruim 90%!). Je kunt echter ook via Calco aan de slag met een nieuwe opdracht of natuurlijk je eigen weg gaan. 

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.
Kaya-vierkant
Kaya Weers
Developer

"Waarom Calco? Ik wilde graag zoveel mogelijk leren en meer technische uitdaging. Dankzij Calco heb ik dat gevonden; een baan in de continue veranderende IT sector! "
Rodolfino-vierkant
Rodolfino Elizabeth
Tester

"Waarom Calco? Calco bood mij een intensief traject aan persoonlijke ontwikkeling en IT-kennis, waardoor ik als opgeleide jurist vol vertrouwen mijn droomcarrière in de IT kon beginnen. "
Maartje-vierkant
Maartje van Denderen
Java Ontwikkelaar

"Waarom Calco? Een sterk begin van een carrière in een nieuw vakgebied, waar super veel kansen liggen!"