In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Informeel

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 4000

Internationaal: 180000


Locatie hoofdkantoor

Utrecht


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Capgemini

Reykjavikplein 1

3543 KA utrecht

+31306896496

career.nl@capgemini.com

Werken bij Capgemini

CONSULTING.TECHNOLOGY.OUTSOURCING

Over Capgemini

Capgemini is marktleider op het gebied van technology, outsourcing en consultancy. Onze overtuiging is dat duurzame resultaten alleen haalbaar zijn door intensieve en innovatieve vormen van samenwerking met toonaangevende klanten, business partners en collega’s. Werken bij Capgemini staat dan ook voor samenwerken in teams van ondernemende professionals, die resultaatgerichtheid combineren met onconventioneel denken. Een inspirerende omgeving met uitdagende opdrachten/projecten waarin je gewoon jezelf kunt zijn en waarin je jouw talenten optimaal kunt inzetten en ontwikkelen.

Met bijna 145.000 mensen in ruim 40 landen is Capgemini wereldwijd een van de meest vooraanstaande aanbieders van consulting-, technology- en outsourcingdiensten. In 2014 rapporteerde Capgemini Group een omzet van 10,571 miljard euro. Samen met zijn klanten creëert en realiseert Capgemini resultaatgerichte business- en technology-oplossingen, toegesneden op de klantbehoefte. Als een cultureel diverse organisatie heeft Capgemini zijn eigen onderscheidende manier van werken, de Collaborative Business ExperienceTM. Hierbij maakt Capgemini gebruik van het wereldwijde leveringsmodel Rightshore®.

Organisatiecultuur

Veel Young Professionals kiezen voor Capgemini vanwege onze cultuur. Bij ons heb je alle mogelijkheden van een groot bedrijf, maar de bescheidenheid en sfeer die je eerder bij een klein bedrijf verwacht. We kennen zeker geen Amerikaanse cultuur. We zijn bereid elkaar te helpen, werken op basis van vertrouwen en bieden je de vrijheid om je te ontwikkelen en nieuwe initiatieven op te pakken. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door zeven kernwaarden: eerlijkheid, durf, vertrouwen, vrijheid, teamgeest, bescheidenheid en plezier. Wie zich in deze waarden kan vinden, zal zich bij ons zeker op het gemak voelen.

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Loopbaanontwikkeling. Bij Capgemini kun je je vanuit verschillende startposities ontwikkelen. In eerste instantie leg je een stevige basis voor je toekomstige ontwikkeling. In een later stadium volgt een verdergaande specialisatie of een bredere ontwikkeling op het raakvlak van bedrijfsprocessen en ICT. Op basis van een persoonlijk ontwikkelplan volg je opleidingen en verricht je opdrachten die aansluiten op je ambities en de klantvragen. Je leert veel over het marktsegment waarin je werkt, over ICT- toepassingen, bedrijfsonderdelen en consultancy. In overleg met je manager of coach stippel je een opleidingstraject uit: de basis om een waardevolle bijdrage te leveren aan de opdracht bij je klant. Profiel Student. Capgemini biedt jong talent met een hbo of universitaire opleiding in de richting van ICT, techniek of bedrijfskunde een uitdagende omgeving en een aantrekkelijk toekomstperspectief. Kun jij samen met collega’s en klanten ambities omzetten in resultaten? Heb jij de drive om de beste te worden door jezelf te blijven ontwikkelen? Iedereen is uniek en heeft eigen ambities. Jij kent jezelf het beste en weet waartoe je in staat bent Kom jij het verschil maken bij Capgemini? Kijk dan op www.werkenbijcapgemini.nl voor de mogelijkheden. Afstuderen bij Capgemini. Ben je nog niet helemaal klaar met je studie omdat je eerst nog moet afstuderen? Ook dan biedt Capgemini je een wereld aan mogelijkheden. Naast bestaande opdrachten die Capgemini formuleert kun je ook zelf een onderwerp voor een afstudeeropdracht aandragen. Om je afstudeeropdracht goed uit te voeren krijg je een ervaren consultant toegewezen die jou begeleidt en ondersteunt op alle vlakken.

Arbeidsvoorwaarden

Ook je arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk goed geregeld: direct een vast contract, prestatiebeloning (afhankelijk van Capgemini resultaten én die van jou persoonlijk), eindejaarsuitkering, premievrij pensioen, 26 vakantiedagen (je kunt er nog meer bij kopen), telefoonabonnement en laptop van de zaak en alle bijbehorende faciliteiten om flexibel en op elke locatie te kunnen werken, maandelijkse mobiliteitsvergoeding die je kan gebruiken voor een lease auto of bruto uit kan laten keren.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.