In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Professioneel

Ondernemend


Aantal werknemers

Nationaal: 1300

Internationaal: 3500


Locatie hoofdkantoor

Veenendaal


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Cegeka

Bastion 4

0623537609

mike.vanderstaaij@cegeka.com

Social Media

Werken bij Cegeka

Werken bij een Europese IT-topspeler met ambitieuze klanten en medewerkers die meer willen betekenen.

Over Cegeka

We groeien omdat de mensen die bij ons werken groeien. Omdat ze zelf ook méér uit hun carrière willen halen. Altijd beter willen worden in wat ze doen.

Op die manier zijn we geworden wat we nu zijn: een familiebedrijf dat meespeelt in de top van de IT-wereld. Wij streven naar optimale klantgerichtheid en ondersteunen onze klanten in hun volledige digitaliseringsreis. Cegeka is gespecialiseerd in multi-cloudoplossingen, consulting services, (cyber)security, digital workplace, outsourcing en de optimalisatie van applicaties, infrastructuur en bedrijfsprocessen.

Aspire to more, betekent ook dat we erin geloven dat jijzelf het beste kunt bepalen hoe je je wilt ontwikkelen. Wil je binnen je huidige functie doorgroeien? Of juist een stap omhoog doen? De keuze is aan jou. 

Organisatiecultuur

Wij helpen organisaties om een efficiënte en gepersonaliseerde ervaring te creëren voor hun klanten, consumenten, medewerkers en burgers.

Cegeka is tot op de dag van vandaag een familiebedrijf. Een familiebedrijf waarin samenwerking, ondernemerschap en ontwikkeling de basis zijn. Ontwikkeling niet alleen op het gebied van technologie, maar vooral ook op individueel vlak. Omdat we geloven dat wij alleen kunnen groeien als onze medewerkers dat ook doen.

Daarom is een van onze grondbeginsels dat je achter jouw werk staat. En dat je leuk vindt wat je doet. We gaan graag de dialoog aan over hoe we dat waar kunnen maken. Op een informele en pragmatische manier, waardoor je alle ruimte krijgt om uit te spreken waar jij voor wilt gaan.

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.
Harry Franzen
Cloud Architect

""Ik zou werken bij Cegeka aanbevelen omdat het ontzettend leuk is om te doen!""