Actief in de branches

ICT & Internet


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Werken bij Centric

Over Centric

Aan de slag met de nieuwste technologieën bij een organisatie waar collegialiteit, samenwerken en kennisdelen centraal staan? Waar je je skills kunt verdiepen en uitgroeit tot expert? Kom dan werken bij Centric!

Scan jij je boodschappen zelf? Heb je weleens een identiteitsbewijs laten maken bij de gemeente? Een vakantie online geboekt? Grote kans dat je in aanraking bent gekomen met de producten of diensten van Centric. Als IT-dienstverlener ondersteunen wij honderden organisaties in binnen- en buitenland, waaronder gemeenten, ziekenhuizen, banken, retailers en bouwbedrijven.

Een échte kennisorganisatie
Centric is een kennisorganisatie die het belangrijk vindt om in haar medewerkers te investeren. Onze mensen bepalen ons succes, dat idee. We doen dan ook ons uiterste best om jouw ambities te verwezenlijken. Je krijgt de kans erkende trainingen te volgen en zo jouw technische kennis aan te scherpen en persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Verder kun je deelnemen aan tal van interessante kennisevents en word je persoonlijk begeleid – ook waar het gaat om loopbaanontwikkeling. Bij Centric kun je namelijk rekenen op aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

Organisatiecultuur

Doelgroep

false

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.