In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

ICT & Internet

Overheid / Non-profit

Techniek


Bedrijfscultuur

Informeel

Innovatief

Ondernemend


Aantal werknemers

Nationaal: 3000

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Utrecht, Utrecht


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Social Media

Werken bij Conclusion

Verschil moet er zijn

Over Conclusion

Samenwerken met je collega’s en andere bedrijven binnen ons ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven, op het snijvlak van business transformatie en IT-services. Doen waar je goed in bent, vanuit je eigen kracht en expertise.

Wil jij ook vertrouwen voelen en vrijheid krijgen om het op jouw manier te doen? Bij Conclusion werk je samen met andere specialisten aan betekenisvolle, innovatieve en impactvolle projecten.

Op de beurs kun je kennismaken met maar liefst 5 bedrijven uit ons Conclusion- ecosysteem:

De kracht van ons ecosysteem
Conclusion staat voor een uniek ecosysteem voor Business Transformatie en IT
Services met meer dan 25 zelfstandige bedrijven en circa 2.000 collega’s. Het bijzondere is de synergie die hiervan uitgaat: door onze expertise samen te brengen en samen te werken zijn we van toegevoegde waarde voor onze klanten, of dat nu start-ups, groeiers of gerenommeerde organisaties zijn. We bieden technologiegedreven oplossingen op basis van de kennis en expertise die voor hun vraag noodzakelijk is. We initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend.

Onze drive
Als je mensen hoort praten over hun samenwerking met Conclusion dan gebruiken ze al snel termen als ‘anders’, ‘opvallend’ en ‘ongebruikelijk’. Dat komt niet alleen door onze andere aanpak in partnerships, maar juist ook door onze mensen. Ons onderscheid zit in de natuurlijke drive van onze mensen om voor elk probleem tot de beste oplossing te komen. Omdat het kan. Omdat het erin zit. Omdat het eruit moet.

Organisatiecultuur

Samenwerken zit in onze genen
Samen is bij ons een cruciaal begrip. Niet alleen samenwerken met je collega’s, maar ook samenwerken over de disciplines heen. Complexe klant uitdagingen oppakken, samen met collega’s van de andere bedrijven binnen ons ecosysteem. Dat maakt ons samen sterk, samen als Conclusion.

Betekenisvol werk doen
Niet zomaar werk, maar werk wat er toe doet. Werken aan maatschappijkritische projecten in het hart van de samenleving. De windmolenparken van Eneco of de reisinformatie systemen van de NS bijvoorbeeld, maar ook maatschappelijke zingeving door de mooie projecten voor Jeugdzorg of de Politie. Werk dat betekenisvol is.

Ondernemend zijn, authentiek blijven
Samenwerken met mensen die zichzelf zijn en die verschillend zijn waarderen. Daar is onze organisatie op gebouwd, het typeert onze unieke cultuur. Wij geloven in jouw ideeën en stimuleren ondernemerschap. Onze bedrijven blijven autonoom en krijgen de ruimte om te pionieren, zo blijft iedereen in zijn kracht staan.

Doelgroep

true

Carrièremogelijkheden

Stap even onze wereld binnen!

Kom even bij ons binnen en ervaar hoe het is om als starter bij Conclusion te werken. Scan de QR-code in de afbeelding hierboven en zie wat Conclusion jou te bieden heeft.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.
furore-roy-van-den-broek-portret
Roy van den Broek
Implementatieconsultant, Furore Conclusion

"In het ziekenhuis als werkomgeving vind ik uitdaging en urgentie. Furore biedt mij tegelijkertijd een plek waar ik kan leren van en sparren met mijn collega-consultants. Bovendien is het risico op verveling hier erg klein. Je start met een project, vaak vrij complex, en als de klus geklaard is, mag je aan de slag met een volgende uitdaging."
mbs-olga-yurkiv-werken-als-consultant
Olga Yurkiv
Consultant Dynamics 365 Finance and Operations | Conclusion MBS

"Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen om hun werk eenvoudiger te maken met behulp van IT. Het grote voordeel van werken als consultant is de afwisseling: ieder project is weer een nieuwe uitdaging met een nieuwe klant en een ander projectteam. Het voelt steeds weer fris; net allemaal mini-banen bij één werkgever!"
nfp-180279-231982403686
Jeroen van de Lockand
DevOps engineer | Conclusion Xforce

"Gaaf dat ik bij Conclusion Xforce kan werken met gelijkgestemden op het gebied van Open Source, Linux en Cloud. Bovendien zijn er voldoende mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen."