Actief in de branches

Bouwkunde

Energie

Automotive

Bouw & Installatie

Chemie & Life Science

ICT & Internet

Industrie

Agrarisch

Maritiem

Offshore & Dredging

Overheid / Non-profit

Techniek

Transport & Logistiek

Zakelijke dienstverlening

Werving & Selectie

Ingenieursbureau

Telecom

Detacheringsbureau


Bedrijfscultuur

Informeel

Innovatief

Ondernemend


Aantal werknemers

Nationaal: 258

Internationaal: 15


Locatie hoofdkantoor

Eindhoven, Flight Forum 40


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Continu Professionals

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

040 243 1919

eindhoven@continu.nl

Social Media

Werken bij Continu Professionals

Growth starts with hello!

Over Continu Professionals

Onze wereld bestaat uit de kernwaarden groei, lef en vertrouwen. Wij helpen professionals en werkgevers bij het realiseren van hun groeiambities. Er is veel lef nodig om een carrièrestap te durven maken. Gelukkig krijgen wij altijd het vertrouwen om samen dat avontuur aan te gaan.   Wil jij onderdeel zijn van het interne team van Continu? Start jouw carrière bij Continu en maak jouw groeiambities waar én die van professionals en werkgevers. Tot snel! Wil jij weten hoe het is om bij Continu Professionals te werken? Kijk dan op onze website Werken bij Continu.

Als intermediair werken wij al 25 jaar mee
aan het realiseren van de groeiambities van
professionals en werkgevers in de bouw,
infra, techniek, supply chain en publieke
sector.

Iedereen wil groeien. Elke professional en
elke organisatie vaart bij ambities. Of je nu
wil groeien in salaris, omzet, vrije dagen,
uitdaging of juist meer balans tussen werk en
privé. Hoe je groei ook noemt: 1 ding staat
vast. Het gaat om een verandering ten
opzichte van nu. En niks menselijks is ons
vreemd: verandering is spannend. Voor
iedereen. Voor elke organisatie. Verandering
vraagt om een beetje lef.

En daar willen wij je graag bij helpen. Wij
kijken naar jouw ambities en doelen. Met onze
persoonlijke aanpak helpen wij je écht verder in je
carrière. Dit doen wij doordacht en vol overtuiging.

Organisatiecultuur

Wij zijn een informele, sociale en gedreven omgeving. Allemaal ‘mensen mensen’ bij elkaar. Hier kun je jezelf zijn, spreek je iedereen gewoon aan met ‘je’ (dus ook de directie) en drink je graag samen een kop koffie tussen de drukte door. En dat is belangrijk. Want op momenten van druk heb je elkaar nodig. En die is er. En dat is fijn, dat motiveert ons!

Wij zijn een commerciële organisatie waar iedereen zijn/haar steentje bijdraagt aan het commerciële doel. Een plek waar je zelfstandig in teamverband bezig bent met het resultaat van morgen, volgende week maar ook volgend jaar. En om daar te komen stel je je flexibel, wendbaar en nieuwsgierig op. Want hier is groei geen woord maar een begrip. We omarmen nieuwe innovaties en spelen graag in op actualiteiten.

Doelgroep

Jij loopt altijd voor op de massa. Jij ontdekt zelf de wereld, de grenzen en de mogelijkheden. Waarbij je soms valt en altijd weer opstaat. Je bent niet bang voor verandering en staat open voor innovatie. Jij krijgt evenveel energie van nieuwe technieken als van ouderwets degelijke dienstverlening. Jij voelt je thuis in een wereld waarin je zelf alles bepaalt. Hoe je reist, met wie je reist en welke dromen je waar gaat maken. Welkom thuis professional. 

De Wereld van Continu Professionals is een innovatieve en inspirerende plek waar je zelf de ingrediënten kunt verzamelen om te groeien. Want dat is altijd het doel. Als professional ligt de wereld namelijk aan je voeten… het ligt er maar net aan wat je er zelf mee doet. En daar haal je energie uit! Want het is heel duidelijk wat er hier allemaal te halen valt; daar zijn we heel transparant in. En dat verwachten we ook van onze collega’s. 

We connect without limits.

Carrièremogelijkheden

De wereld van Continu Professionals is opgebouwd uit het mantra groei - lef - vertrouwen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat je met deze basiselementen het beste uit jezelf én je carrière kunt halen. Het mantra is uitgesplitst in 13 thema's die samen de wereld van Continu Professionals vormt. 

Groei mee

Groei is bij ons geen woord maar een begrip. Met programma's Compass, Share & Progress zorgen we ervoor dat je bij ons niet stil staat. Zo leer je iedere dag iets nieuws, maken we samen dromen waar en staan ook de meest ervaren professionals nooit stil.

Toon lef

Om beweging te creëren moet je lef tonen. Met programma's Kickstarters, Help & Energy zorgen we voor een warm welkom, zorgen we ervoor dat jij je stem kunt laten horen en je altijd vol met energie kan blijven ontdekken.

Heb vertrouwen

Met vertrouwen geloven wij dat je echt verder komt. Jij jezelf kunt zijn en meer uit jezelf en je carrière kunt halen. Met de programma's Group Hug, Party, Home & Horizon verover je samen met je collega's niet alleen je werkveld maar ook de dansvloer!

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.