Actief in de branches

Juridisch


Bedrijfscultuur

Professioneel

Internationaal


Aantal werknemers

Nationaal: 650

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

De Brauw Blackstone Westbroek

Claude Debussylaan 80

1070 AB Amsterdam

+31205771044

Lisette.devreeze@debrauw.com

Werken bij De Brauw Blackstone Westbroek

Over De Brauw Blackstone Westbroek

Werken bij De Brauw is een van de mooiste dingen die je als jurist kan overkomen. Wat is er zo mooi aan? Vraag het de mensen die het weten kunnen. Ze zullen het hebben over het streven naar kwaliteit van De Brauw. De combinatie van proces- én transactiepraktijk. De indrukwekkende lijst van cliënten. De diversiteit van de collega’s. Het ondernemerschap. En vooral: de teamspirit. De Brauw is een zelfstandig Nederlands kantoor, maar ons werk is internationaal. Wij adviseren grote Nederlandse bedrijven bij hun activiteiten in het buitenland en internationale bedrijven bij hun zaken in Nederland. We hechten daarom veel waarde aan de internationale oriëntatie van onze mensen. Ervaring opdoen in het buitenland wordt daarom van harte aangemoedigd.

Op 16 juni 1871 wordt Engelbert Nicolaas de Brauw beëdigd als advocaat. Daarmee begint de geschiedenis van kantoor de Brauw Blackstone Westbroek. Die geschiedenis gaat niet over één kantoor, maar over vijf kantoren. Want naast De Brauw bestaan de wortels van het huidige kantoor uit de kantoren Blackstone, Helbach, Veegens en Westbroek. Door onderlinge fusies vormen zij sinds 1990 één hechte organisatie. De Brauw Blackstone Westbroek is een bijzonder kantoor, vinden wij zelf. Als is het alleen maar omdat onze relatie met sommige cliënten meer dan 100 jaar terug gaat. Met ruim 650 collega’s werken we voor de top van het Nederlandse en internationale bedrijfsleven. De Brauw heeft vestigingen in Amsterdam, Shanghai, Bussel, Londen, New York en Signapore. De Brauw Blackstone Westbroek adviseert meer dan 70% van de hoofdkantoren van multinationals in Nederland. De Brauw is gespecialiseerd in hoogwaardig juridisch advies in complexe transacties, procedures en compliance vraagstukken voor ondernemingen en financiële instellingen.

Organisatiecultuur

De Brauw Blackstone Westbroek is een groot advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam, Brussel, Londen, New York, Shanghai en Singapore. Met ruim 650 collega’s werken we voor de top van het Nederlandse en internationale bedrijfsleven. De buitenwereld heeft daarbij uiteraard vooral oog voor het juridisch vakmanschap en voor onze dienstverlening. Zelf beseffen we maar al te goed dat het gaat om de prestatie van ons hele kantoor. Samenwerking, teamgeest en respect voor elkaars capaciteiten staan daarom hoog in het vaandel. Who’s Who Legal has once again chosen De Brauw Blackstone Westbroek as the leading firm in Netherlands”. “De Brauw Blackstone Westbroek has been named “Netherlands Law Firm of the Year 2011, 2012 and 2013” by Chambers and Partners”.

Doelgroep

true

Carrièremogelijkheden

De Brauw gelooft in constante ontwikkeling, en dat start in De Brauwerij. Alle stagiaires beginnen in deze aparte sectie waarin ze namens hun eigen cliënten geheel zelfstandig zaken behandelen. Je leert er alle facetten van het vak in de praktijk. Natuurlijk is daarbij volop hulp en begeleiding. Iedereen die De Brauwerij heeft gedaan is razend enthousiast: “Ik heb hier meer geleerd dan tijdens m’n studie”. Bij De Brauw houdt je opleiding nooit op. We hebben een uitgebreid en doorlopend opleidingsaanbod met cursussen en trainingen, zowel inhoudelijk als qua ontwikkeling van vaardigheden. De loopbaan bij De Brauw bestaat uit verschillende fasen van ontwikkeling. De stagetijd staat vooral in het teken van je ontwikkeling tot professional. Bij medewerkers ligt het accent – naast het uitbouwen van de rol van professional – op managementvaardigheden. En als gevorderd medeweker dien je steeds meer aandacht te besteden aan de ontwikkeling van ondernemerschap. Kortom, bij De Brauw raak je nooit uitgeleerd. Daarnaast vindt de Brauw het belangrijk dat kantoorgenoten ervaring opdoen in het buitenland. Afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare plaatsen kan dat bij onze vestigingen in Shanghai, Brussel, Londen of New York, of bij een van onze bevriende kantoren in het buitenland. Dit kan voor een kortere periode (twee maanden) of voor een langere periode (meestal één tot twee jaar).

Arbeidsvoorwaarden

Een indicatie van het startsalaris is ongeveer €3500,- bruto per maand (exclusief vakantiegeld, 13e maand en onkostenvergoeding). Daarnaast hebben medewerkers bij de Brauw 26 vakantiedagen.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.