Actief in de branches

Accountancy

Advies & Consultancy

Overheid / Non-profit

Zakelijke dienstverlening


Bedrijfscultuur

Innovatief

Internationaal

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 4500

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Rotterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Deloitte

info@werkenbijdeloitte.nl

Social Media

Werken bij Deloitte

Connect your future to Deloitte.

Over Deloitte

Deloitte biedt dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, consulting, risk management en financiële advisering.

Deloitte facts Deloitte is met ruim 4.500 medewerkers en 19 kantoren in heel Nederland de grootste op het gebied van consultancy, tax, accountancy en financieel advies. Wereldwijd werken er zelfs 193.000 ambitieuze, hoogopgeleide mensen bij ons. De ‘grootste’ zijn betekent natuurlijk niet automatisch ook de beste zijn. Maar door onze pioniershouding en innovatieve oplossingen zijn we dat wél. Laat je door ons inspireren en inspireer ons.

Organisatiecultuur

Onze werkwijze Deloitte kun je vergelijken met andere grote bedrijven in consultancy, accountancy, belastingadvies en financieel advies. Bij ons werken tenslotte ook professionals voor topcliënten wereldwijd. Maar onze werkwijze onderscheidt ons van de rest. Onze aandacht voor innovatie, onze multidisciplinaire teams, onze expertise en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn daar belangrijke voorbeelden van.

Doelgroep

Met een diversiteit aan studieachtergronden kun je bij ons aan de slag; van bedrijfseconomisch tot juridisch en van technologisch tot bètaprofielen.

Carrièremogelijkheden

On the fast track? Als jij het beste uit jezelf haalt, zijn er wat ons betreft geen grenzen aan je groei. Elke twee tot drie jaar groei je door naar een nieuwe functie en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Afhankelijk van de functie waarin je bij ons binnenkomt kun je binnen een aantal jaren de stap naar partner maken.

Waar je ook vandaan komt; al vanaf dag één werk je direct voor je klanten. Als senior ontwikkel je jezelf tot projectmanager. Vanaf managersniveau heb je ook commerciële taken. Hoe snel je doorstroomt, is afhankelijk van je prestaties, ambities en eigen initiatief.

Blijvend ontwikkelen

Deloitte drijft op kennis. Kennis hebben en kennis delen. Voorop lopen in ons vakgebied en daar actief aan bijdragen. Daarbij kijken we verder dan onze eigen organisatie. We hebben een internationale kennisdatabank. Investeren in e-learning. Regelmatig publiceren we in toonaangevende vakbladen. Geven vakinhoudelijke trainingen aan collega’s en cliënten in binnen- en buitenland. Bovendien verspreiden partners en managers hun knowhow onder studenten, door zich naast hun werk bij Deloitte in te zetten als docent of hoogleraar.

Dit is Deloitte

De mensen die bij Deloitte werken hebben passie voor hun vakgebied en een eigen mening over actuele onderwerpen. Verder lezen ›

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.
Ingmar Haasdijk - werkstudent
Ingmar Haasdijk
Werkstudent

"In oktober 2014 was ik bezig met mijn Bachelor scriptie en aan het oriënteren voor mogelijke Master programma’s in de richting van Information Sciences. Helaas kwam ik erachter dat het niet mogelijk was om in februari in te stromen in een studie, dus ik zou tot september moeten wachten voordat ik kon beginnen."
Candy Leung - Consultant bij Strategic Analytics & Reporting (STAR)
Candy Leung
Consultant bij Strategic Analytics & Reporting (STAR)

"Iedere keer wanneer ik aankom op station Amsterdam Zuid, voelt het alsof het gister was dat ik rechtdoor naar de universiteit liep. Terwijl ik nog niet zo lang geleden met een bos bloemen en het papiertje naar buiten liep met mijn familie en vrienden om me heen, niet wetende wat erna zou komen, ben ik nu in een stroomversnelling van mijn carrière terecht gekomen als consultant bij Strategic Analytics & Reporting (STAR)."