In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Verzekeringen & Assurantiën

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Informeel

Innovatief

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 800

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Schiedam


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

DSW

's-Gravelandseweg 555

3119XT

(010) 2422752

ictwerving@dsw.nl

Social Media

Werken bij DSW

Bij DSW bouwen we in een informele sfeer zelf onze systemen. Daarvoor zoeken we continu naar informatici en Bèta's die interesse hebben in ICT.

Over DSW

DSW is een onafhankelijke en eigenzinnige zorgverzekeraar van ruim 700.000 verzekerden. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam. Bij DSW vinden we dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van een hoge kwaliteit. Zorg verzekeren is meer dan premie innen en nota’s uitbetalen. Betrokkenheid bij de zorg en een uitstekende relatie met onze klanten en met de zorgverleners zijn kenmerkend voor DSW.

Ben je afgestudeerd van een (béta-)masteropleiding én affiniteit met ICT ?

Deze mentaliteit is terug te zien bij onze collega’s. DSW-ers zijn natuurlijk heel verschillend, maar we zijn over het algemeen een tikkeltje eigenwijs en hebben de instelling dat daden meer zeggen dan woorden. Bovenal werken we graag samen, staat collegialiteit voorop, zijn we gek van techniek en gadgets maar hebben we verder een nuchtere houding.

De leeftijden lopen sterk uiteen, van startende junior-ontwikkelaars tot door de wol geverfde ICT-specialisten. Dit alles zorgt voor een prettige combinatie van nieuwe energie en een pragmatische aanpak.

Organisatiecultuur

Werken bij DSW betekent dat je deel uitmaakt van een team van 800 collega’s, waarvan 200 op de ICT-afdeling. DSW’ers zijn betrokken, collegiaal en creatief. De sfeer is informeel en niet hiërarchisch. We vinden een gezonde werk-privé balans belangrijk en je mag in grote lijnen je eigen werktijden bepalen. Je carrière volgt bij ons geen vooraf uitgestippeld pad. We stimuleren en begeleiden je om zelf op zoek te gaan naar je interesses en zo je carrière vorm te geven.

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.