In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO


Actief in de branches

Finance


Bedrijfscultuur

Innovatief

Internationaal

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 61

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Ebury Nederland

Claude Debussylaan 26

1082MD

020 217 0810

elien.boelen@ebury.com

Social Media

Werken bij Ebury Nederland

What borders?

Over Ebury Nederland

Zit jij vol overtuigingskracht en denk jij een verschil te kunnen maken in de Fintech wereld? Dan is Ebury wellicht iets voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar starters en seniors om onze groei bij te kunnen houden. Wat voor ons belangrijk is, is dat je affiniteit hebt met de financiële wereld en niet bang bent om de telefoon op te pakken.

We Are Ebury!

In 2009 is Ebury opgericht in Londen en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 22 kantoren wereldwijd. In 2014 heeft Ebury zich in het financiële hart van Nederland gevestigd, met een kantoor op de Zuidas in Amsterdam.

Doordat wij het snelst groeiende Fintech bedrijf zijn in Europa en groeien wij wereldwijd net zo snel. Wij zijn mening om onze klanten zo goed mogelijk te helpen moet er zo weinig mogelijk grenzen zijn. Wereldwijd helpen wij verschillende organisaties bij het overbruggen van barrières die bij het internationaal handelen komen kijken. In totaal werken wij met ruim 28.000 organisaties en hebben wij in de afgelopen drie jaar € 15 miljard aan valutatransacties gedaan. Zo doen wij per maand ongeveer 15.000 transacties in meer dan 140 valuta. Ebury heeft kantoren in meer dan 22 landen en zit in wereldsteden zoals Londen en Sydney.

Organisatiecultuur

Life at Ebury! 

Jij gaat deel uitmaken van een team van 60 enthousiaste medewerkers. Wij zijn ambitieus en willen graag mooie grote stappen maken in de wereld van Fintech. Dit voel je ook door het hele kantoor. Doordat alle teams wereldwijd zo gedreven zijn. Zal jij bij ons ook geïnspireerd worden door succesverhalen. Wij gaan onderling informeel met elkaar om maar hechten veel waarde aan onze zakelijke uitstraling naar de klanten. 

Wij organiseren maandelijkse borrels, bieden gratis ontbijt aan en plannen maandelijkse werknemers initiatieven.

Doelgroep

Wij zijn op zoek naar talenten dat een transformationele impact kan hebben op zowel onze organisatie, als voor de industrie. Als organisatie hebben wij geconstateerd dat onze meest succesvolle werknemers de volgende vier belangrijke kenmerken gemeen hebben:

Winning Attitude
Je hebt honger naar succes met een toewijding aan je professionele doelen.

Goede skills sets
Jij hebt de vaardigheden om zakelijke kansen en conversies te maximaliseren.

Juiste mind set
Met de juiste macro-kennis en instincten kan jij een financieel expert worden en onze klanten de beste service bieden. 

Culturele fit
Het is belangrijk voor ons dat jij een juiste fit hebt met je team en collega's. Jij staat open voor feedback and continu bezig om te verbeteren.

Carrièremogelijkheden

Wanneer jij bij Ebury aan de slag gaat, kan jij het volgende verwachten. In de eerste maand krijg je intensieve sales trainingen. Daarna kan je wekelijks interne trainingen volgen. Na elke promotie neem je deel aan een bootcamp in Madrid. Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van CFA (Chartered Financial Analist).

Je groeipad zou er zo uit kunnen zien:

1) Business Developer

2) Senior Sales 1

3) Senior Sales 2

4) Head of Desk / Dealer / Key Account Director

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.