In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Energie

Industrie

Techniek


Bedrijfscultuur

Innovatief

Internationaal

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 6200

Internationaal: 150000


Locatie hoofdkantoor

Kosterijland 20 Bunnik


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

ENGIE

Kosterijland 20

3981 AJ

088-4841003

recruitment.services.nl@engie.com

Werken bij ENGIE

Energize je carrière! Kom werken bij ENGIE.

Over ENGIE

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Met 38 vrije dagen per jaar ( 40 uur per week) zijn werk en privé goed in balans te houden. We werken op verschillende uitdagende projectlocaties door heel Nederland.

ENGIE Services laat techniek werken. Met ruim 5800 medewerkers zijn we iedere dag hard bezig met de beste innovatieve concepten en integrale duurzame oplossingen voor onze klanten in de industrie, utiliteit, infrastructuur en energie.

ENGIE Energie wil in Nederland vooroplopen op het gebied van duurzame, CO2-arme energie en energiebesparende oplossingen. Onder meer door veel energie te steken in het stap voor stap verduurzamen van energiebronnen.

Organisatiecultuur

Met plezier naar je werk gaan, dat vinden we bij ENGIE belangrijk! We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze verwachten.

Vaak werk je in een team die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek met je delen. Het is niet toevallig dat bij ENGIE veel collega's met elkaar optrekken buiten werktijd. Dat stimuleren we ook met bijvoorbeeld een gezamenlijke deelname aan de Dam-tot-Dam loop. Een collegiale sfeer zorgt voor een prettige werkomgeving.

En ook niet onbelangrijk; als onderdeel van de ENGIE Groep, is ENGIE een solide, betrouwbare werkgever met hart voor haar medewerkers.

Wij zijn ervan overtuigd dat techniek een zeer belangrijke rol speelt bij het realiseren van duurzame oplossingen voor mens en milieu. daar ligt onze kracht, medewerkers die technische oplossingen bedenken waardoor beschikbare energiebronnen optimaal worden benut en het bouwen aan alternatieve en milieuvriendelijke energiebronnen. ENGIE en haar medewerkers voelen zich verbonden met de wereld om hen heen. Het is onze verantwoordelijkheid dat de wereld ook voor de komende generaties nog leefbaar is.

Doelgroep

Zowel kandidaten die op zoek zijn naar een stage/ afstudeeropdracht/traineeship of startersfunctie, als medior en senior kandidaten die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van Techniek en Energie, zijn bij ons van harte welkom.

Wij hebben bijna 300 vacatures openstaan op zowel MBO, HBO en WO niveau.

Bij voorkeur heb je een afgeronde technische opleiding zoals Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Installatietechniek, Technisch Bedrijfskunde, IT, maar ook met een Finance of Economische achtergrond kun je bij ons terecht.

Carrièremogelijkheden

Je krijgt bij ENGIE ruimte voor het ontwikkelen van jezelf en het vormgeven van jouw ambities. We investeren daarom veel in opleidings- en doorgroeimogelijkheden. We hebben vestigingen door heel Nederland en verschillende specifieke onderdelen zoals Koudetechniek, Infra & Mobility en Industrie. Ook werken we op veel uiteenlopende en uitdagende projectlocaties, waardoor elke opdracht weer anders is en je veel afwisseling hebt in je werkzaamheden.

Naast een aantrekkelijk salaris heb je bij ons 38 vrije dagen per jaar ( bij een dienstverband van 40 uur per week), zodat zowel werk als privé goed in balans zijn.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.