In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Bouwkunde

Energie

Automotive

Bouw & Installatie

Chemie & Life Science

ICT & Internet

Industrie

Techniek

Transport & Logistiek

Intermediairs

Werving & Selectie

Ingenieursbureau

Detacheringsbureau

Sales


Bedrijfscultuur

Jong

Resultaatgericht

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 350

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Weert


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Evoke

Schoutlaan

6002EA Weert

+31495518999

rdhaas@evokedetachering.nl

Social Media

Werken bij Evoke

Centers You.

Over Evoke

Jij wilt van jouw carrière een succesverhaal maken. Dit begrijpt Evoke. Om je daarbij te helpen brengt Evoke ambitieuze professionals en interessante opdrachtgevers bij elkaar. Zo leggen we keer op keer succesvolle verbindingen die jou helpen bij je persoonlijke en professionele doelstellingen, terwijl bedrijven groeien door jouw kennis en kunde.

Bij Evoke houden we van techniek. Daarom richten wij ons op drie sectoren: bouw & infra, technologie en supply chain & logistiek. Door deze focus houden wij een helder overzicht, en ontwikkelen we de juiste ervaring. Dit betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in de markt: wij weten waar de kansen liggen, wat de ambities zijn van topbedrijven en hoe deze aansluiten bij jouw wensen. Zo zorgen wij er voor dat jij op precies de juiste plek belandt.

Organisatiecultuur

Evoke bestaat uit een ambitieus, jong team van professionals waar veel ruimte is voor individuele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Bij Evoke hebben we een winnaarsmentaliteit en zorgen we met een gezonde dosis enthousiasme ervoor dat onze werknemers meegroeien met de organisatie. We wisselen hard werken af met plezier, want alleen zo stimuleren we ontwikkeling. Kom jij ons team versterken?

https://www.evokedetachering.nl/nl

Doelgroep

Evoke zoekt diverse nieuwe collega's;

  • Wij zoeken ambitieuze technische professionals die via ons uitdagende projecten https://www.evokedetachering.nl/nl/vacatures willen gaan doen bij opdrachtgevers. Dit kunnen internationale klanten zijn maar ook de gerenommeerde MKB'ers.
  • Daarnaast zoeken we interne sales collega's! Sales toppers die succes willen worden door hard werken af te wisselen met humor op de werkvloer.

Wat je in ieder geval moet bezitten; doorzettingsvermogen, winnaarsmentaliteit, vasthoudendheid en teamspeler eigenschappen! 

https://www2.evokedetachering.nl/werken-bij-evoke/  

Carrièremogelijkheden

Wil jij van jouw carrière een succesverhaal maken? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures via https://www.evokedetachering.nl/nl/vacatures en volg ons op Linkedin & Facebook.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.