In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Bouwkunde

Energie

Automotive

Bouw & Installatie

Chemie & Life Science

ICT & Internet

Industrie

Techniek

Transport & Logistiek

Werving & Selectie

Ingenieursbureau

Detacheringsbureau

Sales


Bedrijfscultuur

Professioneel

Resultaatgericht

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 350

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Weert


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Evoke

Schoutlaan 14

6002 EA Weert

+31495518999

hr@evokedetachering.nl

Werken bij Evoke

Centers You.

Over Evoke

Jij wilt van jouw carrière een succesverhaal maken. Dit begrijpt Evoke. Om je daarbij te helpen brengt Evoke ambitieuze professionals en interessante opdrachtgevers bij elkaar. Zo leggen we keer op keer succesvolle verbindingen die jou helpen bij je persoonlijke en professionele doelstellingen, terwijl bedrijven groeien door jouw kennis en kunde.

Evoke is een detacheringsbureau dat op een slimme manier connecties legt tussen technische professionals op mbo- hbo- en wo-niveau en bedrijven uit de sectoren Technologie, Bouw & Infra en Supply Chain & Logistiek. Het is onze missie om door middel van oprechte interesse verbindingen te leggen die helpen bij de ontwikkeling van jouw ambities.

Evoke, Centers you.

Organisatiecultuur

Om je te helpen bij het ontwikkelen van een succesvolle carrière brengt Evoke op een slimme manier ambitieuze professionals en interessante opdrachtgevers bij elkaar.

Zo leggen we keer op keer succesvolle verbindingen die jou helpen bij het ontwikkelen van je professionele doelstellingen, terwijl bedrijven groeien door jouw kennis en kunde. Dit doen we in de meeste gevallen middels detachering, zodat jij in korte tijd veel ervaring op kunt doen, maar wel met de zekerheid van een betrouwbare werkgever.

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Wil jij van jouw carrière een succesverhaal maken? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures via www.evokedetachering.nl en volg ons op Linkedin & Facebook.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.