Actief in de branches

Werving & Selectie


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Werken bij Experis

Over Experis

Blijf groeien met Experis

Ben jij een talentvolle professional met ambitie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!
De combinatie van talent en ambitie zorgt ervoor dat je succesvol blijft en is dé drijvende kracht achter ontwikkeling. Jouw talenten, drijfveren en ambities staan bij ons centraal. Op basis daarvan dragen wij graag bij aan jouw groei als professional.

Uitdagende opdrachten
Experis bemiddelt professionals voor vaste en interim banen. We hebben interessante opdrachten in de vakgebieden Finance, Engineering, IT, Supply Chain & Procurement en Professional Management Assistance.

Flexibel werken met de zekerheid van een vast contract
Bij Experis kun je kiezen uit vele interessante bedrijven en functies. Zo doe je in korte tijd veel ervaring op. Werken via ons kan op verschillende manieren. In de meeste gevallen word je gedetacheerd als ‘Experis Expert’. Dat biedt jou flexibiliteit met de zekerheid van een vast contract.

Uitgebreide trainingsprogramma’s
Wij zijn voortdurend gericht op groei en ontwikkeling. Jezelf blijven uitdagen en nieuwe skills ontwikkelen is cruciaal. Jouw persoonlijke coach bij Experis helpt je hierbij. Je krijgt toegang tot onze online en offline trainingsprogramma’s en wordt uitgenodigd voor inspirerende events.

Over Experis

Experis verbindt de ambitie van werkgevers met de talenten van professionals en helpt bij het stimuleren en ontwikkelen van talent. Als label van ManpowerGroup, wereldwijd dé hr-expert met vernieuwende arbeidsmarktoplossingen, doet Experis dit al meer dan 30 jaar voor vaste posities (werving & selectie) en op interim-basis.

Experis bemiddelt professionals in diverse branches en is gespecialiseerd in IT, Finance en Engineering. Via het label Salarisprofs brengt Experis salarisadministrateurs en opdrachtgevers samen. Onderdeel van Experis IT zijn de bedrijven PEAK-IT, iSense en Experis Ciber. Daarmee is Experis een grote speler op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland. Dagelijks zijn er ruim 1.500 professionals aan het werk via Experis en haar partners. 

Voor meer informatie over hoe Experis haar opdrachtgevers en professionals helpt groeien: www.experis.nl

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.