In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO


Actief in de branches

Zakelijke dienstverlening

Werving & Selectie


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Resultaatgericht

Ondernemend


Aantal werknemers

Nationaal: 500

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Diemen


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Social Media

Werken bij Experis

Over Experis

Blijf groeien met Experis

Ben jij een talentvolle professional met ambitie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!
De combinatie van talent en ambitie zorgt ervoor dat je succesvol blijft en is dé drijvende kracht achter ontwikkeling. Jouw talenten, drijfveren en ambities staan bij ons centraal. Op basis daarvan dragen wij graag bij aan jouw groei als professional.

Uitdagende opdrachten
Experis bemiddelt professionals voor vaste en interim banen. We hebben interessante opdrachten in de vakgebieden Finance, Engineering, IT, Supply Chain & Procurement en Professional Management Assistance.

Flexibel werken met de zekerheid van een vast contract
Bij Experis kun je kiezen uit vele interessante bedrijven en functies. Zo doe je in korte tijd veel ervaring op. Werken via ons kan op verschillende manieren. In de meeste gevallen word je gedetacheerd als ‘Experis Expert’. Dat biedt jou flexibiliteit met de zekerheid van een vast contract.

Uitgebreide trainingsprogramma’s
Wij zijn voortdurend gericht op groei en ontwikkeling. Jezelf blijven uitdagen en nieuwe skills ontwikkelen is cruciaal. Jouw persoonlijke coach bij Experis helpt je hierbij. Je krijgt toegang tot onze online en offline trainingsprogramma’s en wordt uitgenodigd voor inspirerende events.

Over Experis

Experis verbindt de ambitie van werkgevers met de talenten van professionals en helpt bij het stimuleren en ontwikkelen van talent. Als label van ManpowerGroup, wereldwijd dé hr-expert met vernieuwende arbeidsmarktoplossingen, doet Experis dit al meer dan 30 jaar voor vaste posities (werving & selectie) en op interim-basis.

Experis bemiddelt professionals in diverse branches en is gespecialiseerd in IT, Finance en Engineering. Via het label Salarisprofs brengt Experis salarisadministrateurs en opdrachtgevers samen. Onderdeel van Experis IT zijn de bedrijven PEAK-IT, iSense en Experis Ciber. Daarmee is Experis een grote speler op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland. Dagelijks zijn er ruim 1.500 professionals aan het werk via Experis en haar partners. 

Voor meer informatie over hoe Experis haar opdrachtgevers en professionals helpt groeien: www.experis.nl

Over Experis. Be part of IT

Experis maakt sinds 1998 de beste match tussen organisaties en IT-professionals. Duizenden IT’ers sloten zich al bij ons aan. Vervul lastige IT-vacatures, start complexe projecten of beman je helpdesk met de IT-specialisten in ons netwerk.

Organisatiecultuur

Experis maakt deel uit van de ManpowerGroup merkenfamilie. Het merk Experis is met meer dan 400 klanten en ruim 1500 IT-professionals zelfs de grootste IT-resourcing dienstverlener van Nederland! We bedienen zowel grote als kleine organisaties in alle bedrijfstakken en dat maakt ons dé business partner voor volledige IT-ontzorging; van detachering, IT- advies en IT-projecten tot volledig gemanagede services op het gebied van werkplekbeheer! Met de Experis Academy en verschillende interne opleidingstrajecten zorgen wij er bovendien voor dat bedrijven en IT-professionals beschikken over de meest up-to-date skills. Zo maken organisaties en professionals vandaag en morgen het verschil.

Doelgroep

IT-specialisten, dus jij ook, zijn de meest gewilde mensen op de arbeidsmarkt. Daarvoor rol je de rode loper uit. Werk volgens je eigen wensen, doelen en voorwaarden. Vast of tijdelijk, op locatie, hybride of remote. In Nederland of internationaal. Vind jouw ideale IT-baan bij Experis.

Carrièremogelijkheden

JEZELF ÉCHT ONTWIKKELEN? Dat kan bij Experis!

Wij gaan er samen voor zorgen dat jij het beste uit je carrière én jezelf gaat halen. Hoe? Met opleidingsmogelijkheden, een duidelijk doorgroeipad en goede begeleiding! Bovendien kun je rekenen op de gaafste stedentrips en personeelsuitjes, uiteraard met de állerleukste collega’s (wij kunnen het weten).

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.