In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

Verzekeringen & Assurantiën

Energie

Bank & Verzekering

Bouw & Installatie

FMCG

ICT & Internet

Industrie

Overheid / Non-profit

Techniek

Transport & Logistiek

Zakelijke dienstverlening

Finance

Telecom


Bedrijfscultuur

Teamgericht

Sociaal

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 500

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Utrecht


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Valcon

Amsterdam

recruitment.nl@valcon.com

Social Media

Werken bij Valcon

CONSULTING | TECHNOLOGY | DATA

Over Valcon

Valcon is een snelgroeiende consultancy organisatie met een passie voor bedrijfsprocessen. Wij helpen toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance. Onze opdrachtgevers vind je in de infrastructuur, telecom, banken en verzekeringen; in de retail & industrie en bij energiebedrijven.

We zijn geen sectorspecialist, maar we hebben succes omdat onze slimme, daadkrachtige collega’s elk probleem out-of-the-box aanpakken. Waar onze consultants echt goed in zijn, is de vertaling van strategie naar realisatie: eerst groot uitdenken, dan concreet plannen en actie ondernemen. In de mix van proces, technologie en implementatie. We zijn denkers die doen.

Ons DNA laat zich het beste beschrijven in onze zes kernwaarden. Dit is geen identiteit die we graag zouden willen hebben; het is wie we zíjn. De no-nonsense consulting die we uitdragen, leveren we zelf. De scherpte die jou kritisch houdt, vind je terug in je collega’s. Stoutmoedig: de vraag die niemand durft te stellen, hoor je van ons. Het vertrouwen dat we zo nodig op elkaar terugvallen. Het plezier dat we samen hebben, als we successen en uitdagingen met elkaar delen.

Deze zes kernwaarden staan centraal bij de selectie van collega’s, in de persoonlijke ontwikkeling en in de feedback-sessies. Iedereen kent ze. We spreken elkaar erop aan als ze in het geding zijn. De hechte bedrijfscultuur bij First Consulting, waar mensen vertrouwd en prettig samenwerken en weten wat ze van elkaar kunnen verwachten: het komt allemaal hieruit voort. Het is de klik die we voelen met elkaar.

Organisatiecultuur

Als je past bij Valcon, dan wil je méér. Dan wil je graag uitgedaagd worden. Krijg je een kick van je eigen groei. Kansen krijg je genoeg: stevige projecten en veel verantwoordelijkheid. Want persoonlijke ontwikkeling is méér dan een curriculum. Het gaat om hoogopgeleide collega’s met veel ervaring die jou het goede voorbeeld geven. Daarnaast weten we bij Valcon dat je vooral ontwikkelt in de praktijk zelf. Op de derde plaats komt een goed georganiseerd proces van feedback. Een passend curriculum van trainingen en een zelf opgesteld persoonlijk ontwikkelplan maken de voorwaarden voor succes compleet.

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Wil jij meegroeien met onze ambities en werken aan impactvolle projecten met en bij onze klanten in een ambtieuze no-nonsense organisatie? Ben jij die nuchtere, resultaatgerichte teamspeler die wij zoeken? Bekijk onze huidige vacatures. We horen graag van je!

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.