In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

Maritiem

Offshore & Dredging

Techniek

Ingenieursbureau


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Internationaal

Open-minded


Aantal werknemers

Nationaal: 1000

Internationaal: 11500


Locatie hoofdkantoor

Leidschendam


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Fugro

Veurse Achterweg 10

2264 SG Leidschendam

+31703111333Werken bij Fugro

Over Fugro

Werken bij Fugro betekent een veelzijdige baan met ruimte voor eigen initiatief en volop ontwikkelingsmogelijkhden in zowel binnen- als buitenland.

Fugro is 's werelds grootste onafhankelijke leverancier van Geo-intelligentie- en asset integrity-oplossingen voor grote constructies, infrastructuur en natuurlijke hulpbronnen. Fugro levert  de technische gegevens en informatie die nodig is om constructies en infrastructuur op een veilige, betrouwbare en efficinte manier te ontwerpen, construeren en onderhouden. Met haar diensten streeft Fugro ernaar om een vitale bijdrage te leveren aan het bouwen van een leefbare wereld. Fugro is beursgenoteerd en heeft ruim 10.000 medewerkers werkzaam in 65 landen.  

Organisatiecultuur

Een open, collegiale en dynamische werksfeer, die vind je bij Fugro. Volgens onze mensen hebben we een uniek en eigen karakter en zijn we persoonlijker dan andere grote bedrijven.

Doelgroep

We zijn op zoek naar jonge enthousiaste talenten op Hbo of WO niveau. Studierichtingen die aansluiten bij Fugro zijn o.a. Civiele Techniek, Aardwetenschappen, Geodesie, Waterbouw, Geotechniek, IT, Lucht- en Ruimtevaarttechnieken, Offshore & Dredging en Maritieme Techniek.

Carrièremogelijkheden

Hou jij van afwisseling, avontuur en technische uitdagingen? Ben je op zoek naar een uitdagende loopbaan met alle ruimte voor groei en ontwikkeling? Join Fugro!

Arbeidsvoorwaarden

Een carrière binnen Fugro betekent werken in een innovatieve, uitdagende en internationale werkomgeving waarin je samenwerkt met gemotiveerde collega's vanuit de gehele wereld.

Bij Fugro zijn we er trots op dat we Geo-intelligentie- en asset integrity oplossingen leveren om bij te dragen aan een leefbare wereld. Fugro is een internationale organisatie met vele carrièremogelijkheden in Nederland en daarbuiten.

Daarnaast wordt geboden:

  • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Goede pensioenregeling;
  • Collectieve ziektekostenverzekering;

Maar net zo belangrijk zijn:

  • Een prettige, open en vooral informele bedrijfscultuur;

Ruimte en waardering voor initiatief en de vele mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door het volgen van opleidingen en trainingen.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.