In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Overheid / Non-profit


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Uitdagend

Faciliterend


Aantal werknemers

Nationaal: 18000

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Social Media

Werken bij Gemeente Amsterdam

Wij doen het allemaal voor Amsterdam

Over Gemeente Amsterdam

Samen met de Amsterdammers werkt de gemeente Amsterdam aan het behoud en de groei van een aantrekkelijke hoofdstad, dicht bij de mensen. De dynamiek van de stad en regio vraagt om flexibele professionals die met lef en een maatschappelijke ambitie werken aan wat goed is voor bewoners, bezoekers en bedrijven. In een werkcultuur waar iedereen zich thuis voelt, niemand uitgesloten is en individuele verschillen elkaar versterken.

Als je voor Amsterdam werkt, zet je je in voor 500.000 toeschouwers tijdens Pride Amsterdam, maar ook voor de Amsterdamse ondernemer die een vergunning nodig heeft en zijn buurvrouw die behoefte heeft aan goede gezondheidszorg. Samen met Amsterdammers zorgen we dat Amsterdam een leefbare, veilige en schone hoofdstad is en blijft. Om er te wonen, te werken, te bezoeken en naar school te gaan.

Organisatiecultuur

De stad is divers en dat zie je terug in de organisatie. We vinden het belangrijk dat iedereen in een team zijn eigen identiteit en eigenheid kan behouden. Want juist dat geeft ons werk een toegevoegde waarde. Al die verschillen tussen collega’s zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad. We trainen managers om hun team zo divers mogelijk te houden en te zorgen dat iedereen een stem heeft. Zo werken we aan een organisatiecultuur waar iedereen tot zijn recht komt.

Doelgroep

De gemeente biedt in verschillende vakgebieden vacatures, traineeships en stages aan. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als beleidsmedewerker, handhaver of developer. Bij ons vind je werk met maatschappelijke impact, zoals het herstellen van de eeuwenoude bruggen- en kademuren in de stad en het gebruik van digitale middelen en innovatieve benaderingen van stadsplanning. Van veiligheid tot wonen en van duurzaamheid tot armoedebestrijding, aan elk van deze thema’s zijn opgaven gekoppeld en kun jij een bijdrage leveren.

Carrièremogelijkheden

We willen jouw vakkennis en vaardigheden benutten om te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt en aan de stad geeft. Daarom vinden we het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen in jouw loopbaan. Dat je kunt doorgroeien naar plekken die je zelf niet voor mogelijk hield. En niet van werkgever hoeft te wisselen om van baan te veranderen. Bijvoorbeeld door trainingen te volgen aan ons interne opleidingsinstituut de Amsterdamse School.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.