In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Overheid / Non-profit


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Uitdagend

Faciliterend


Aantal werknemers

Nationaal: 14000

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Werken bij Gemeente Amsterdam

Goed voor Amsterdam. Goed voor jou.

Over Gemeente Amsterdam

Samen met de Amsterdammers werkt de gemeente Amsterdam aan een aantrekkelijke hoofdstad, dichtbij de mensen. De dynamiek van de stad vraagt om flexibele professionals met initiatief en ambitie die werken aan wat goed is voor bewoners, bezoekers en bedrijven. In een werkcultuur waar iedereen zich thuis voelt, niemand uitgesloten is en individuele verschillen elkaar versterken.

Als je voor Amsterdam werkt, werk je voor de 2,3 miljoen bezoekers van Sail, maar ook voor de Amsterdammer die een dakkapel op zijn monumentale grachtenpand wil. Samen met Amsterdammers zorgen we dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Om er te wonen, te werken, te bezoeken en er naar school te gaan.

Organisatiecultuur

De stad is divers en dat zie je terug in de organisatie. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn eigen identiteit en eigenheid kan behouden in een team. Want juist dat geeft ons werk een toegevoegde waarde. Soms is het lastig om zulke diverse teams samen te stellen, die toch samen naar een resultaat toe kunnen werken. We trainen managers om hun team zo divers mogelijk te houden en te zorgen dat iedereen een stem heeft. Om te zorgen dat er geen ‘soort-zoekt-soort-teams’ ontstaan. Zo werken we aan een bedrijfscultuur waar iedereen tot zijn recht komt.

Doelgroep

De afdeling stedelijk beheer van Verkeer & Openbare Ruimte draagt onder andere zorg voor het integrale onderhoud en beheer van de assets in de openbare ruimte (o.a. verhardingen, groen, kades, sluizen, bruggen, tunnels, openbare verlichting, verkeerslichten, verkeersregelinstallaties en straatmeubilair). De komende jaren komen daar nog nieuwe assets bij. Wij zijn daarom op zoek naar mensen met een technische opleiding op minimaal hbo-niveau. Denk aan civiele techniek, technische bedrijfskunde, werktuigbouw of elektrotechniek mechatronica.

Carrièremogelijkheden

We willen putten uit jouw kunde om te zorgen dat jij het beste aan de stad geeft. Daarom vinden we het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen in jouw loopbaan. Bijvoorbeeld via trainingen bij de Amsterdamse School of vakspecialistische trainingen.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.