In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Overheid / Non-profit


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Uitdagend

Faciliterend


Aantal werknemers

Nationaal: 18000

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Gemeente Amsterdam

ncb@amsterdam.nl

Social Media

Werken bij Gemeente Amsterdam

Allemaal voor Amsterdam

Over Gemeente Amsterdam

Samen met de Amsterdammers zetten we ons bij de gemeente Amsterdam in voor het behoud en de groei van een aantrekkelijke hoofdstad, nauw verweven met de maatschappij. De dynamiek van zowel de stad als de regio vragen om gedurfde professionals met een sterke maatschappelijke drive, die streven naar wat het beste is voor alle bewoners, bezoekers en bedrijven. In onze werkomgeving heerst een cultuur waar iedereen zich op zijn gemak voelt, zichzelf kan zijn en waar individuele verschillen elkaar verrijken. 

Samen met collega`s aan de slag voor een veilig, duurzaam en gezond Amsterdam. Voor alle mensen die bij deze grote veelzijdige stad horen, omdat ze er wonen, werken of op bezoek komen. Trotse mensen die zich, net als onze stad, graag laten zien en van zich laten horen.

Wij doen het allemaal voor Amsterdam

Organisatiecultuur

De stad is divers en dat zie je terug in de organisatie. We vinden het belangrijk dat iedereen in een team zijn eigen identiteit en eigenheid kan behouden. Want juist die verschillen voegen waarde toe aan onze organisatie. 

"In een grote organisatie lief en leed delen met je collega`s, het kan!" - Lilian

"Hard werken voor én met de stad, maar ook ruimte voor ontspanning." - Anne

Doelgroep

De gemeente biedt in verschillende vakgebieden vacatures, traineeships en stages aan. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als beleidsmedewerker, handhaver of developer. Bij ons vind je werk met maatschappelijke impact, zoals het herstellen van de eeuwenoude bruggen- en kademuren in de stad en het gebruik van digitale middelen. Van veiligheid op straat tot goede woningen voor iedereen. Werk mee aan een duurzame en gezonde stad waar iedereen gelijke kansen krijgt. 

"Je fietst door de hoofdstad en ziet het resultaat van je eigen werk. Hoe tof is dat?" - Mustafa

"We werken aan een duurzaam Amsterdam, voor nu en in de toekomst." - Thijs

"De luie ambtenaar ben ik nog niet tegen gekomen, we moeten juist mee met de snelheid waarin onze hoofdstad groeit en vernieuwt." - Khalid

true

Carrièremogelijkheden

We willen jouw vakkennis en vaardigheden benutten om te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt en dit kan teruggeven aan de stad. Daarom vinden we het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen in jouw loopbaan. Dat je kunt doorgroeien naar plekken die je zelf niet voor mogelijk hield. En niet van werkgever hoeft te wisselen om van baan te veranderen. Bijvoorbeeld door trainingen te volgen aan ons interne opleidingsinstituut de Amsterdamse School.

"De Amsterdamse School biedt ons de ruimte om zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen." - Hiba

"Het individueel keuzebudget (IKB) van 17,5% boven op je salaris is wel nice!" - Devi

Bekijk al onze vacatures op www.amsterdam.nl/werkenbij

Je kan hier ook een jobalert aanmaken, zo mis je nooit meer een vacature. 

En natuurlijk zien en spreken we je graag bij onze stand op 22 en 23 maart! 

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.