In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Overheid / Non-profit


Bedrijfscultuur

Innovatief

Resultaatgericht

Ondernemend


Aantal werknemers

Nationaal: 400

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

In je hangmat, in Anna Paulowna, op Ibiza, de koffiebar om de hoek, in de trein, oftewel: overal


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Gemeente Hollands Kroon

wervingenselectie@hollandskroon.nl

Werken bij Gemeente Hollands Kroon

Wij vertrouwen op jou

Over Gemeente Hollands Kroon

Hollands Kroon is een ambitieuze organisatie. We geloven de beste resultaten te halen door uit te gaan van vertrouwen. Dat betekent dat er bij ons geen managers zijn, teams werken zelfsturend. Samen weet je namelijk wat het beste is. Angst remt af, vertrouwen laat dromen uitkomen. Daar geloven we in. Vertrouwen zorgt voor een gevoel van vrijheid en van verantwoordelijkheid en haalt het beste uit mensen naar boven. Heb je een goed idee dan krijg je bij ons het vertrouwen om dat te proberen. Mensen maken de organisatie, persoonlijke ontwikkeling vinden we daarom belangrijk. Ambitieus zijn gaat met vallen en opstaan, zolang je blijft reflecteren leer je van je fouten. 

Hollands Kroon wil de slimste gemeente van Nederland zijn. Dat doen we bijvoorbeeld met een speciaal datateam dat met dashboards onze resultaten grafisch zichtbaar maakt. We werken voor de inwoners van Hollands Kroon, zij staan in het middelpunt. Met het oog op de toekomst stimuleren we hun zelfredzaamheid en ondersteunen we initiatieven van inwoners. Als organisatie denken we wensen en ideeën van onze gemeenteraad en het College van Burgemeester en Wethouders verder uit en zorgen we ook voor de uitvoering daarvan. 

Organisatiecultuur

Wil jij werken in een politiek en maatschappelijk speelveld? Wil jij kennismaken met een moderne, vernieuwende en vooruitstrevende gemeente die het toonaangevende voorbeeld is van de veranderende overheid? Wij laten graag zien hoe wij onze kernwaarden vertrouwen, lef, bevlogenheid, contact en respect in de praktijk terug laten komen.

Doelgroep

Wij zijn op zoek naar trainees die in september 2019 kunnen beginnen. Meer weten? Volg onze trainees op Instagram of in real life: mail voor een koffiedate naar trainee@hollandskroon.nl

Wil je alle vacatures zien? Ga dan naar http://werkenbijhollandskroon.nl.

Carrièremogelijkheden

De insteek van ons traineeship is dat onze talenten zich ontwikkelen tot de medewerkers van de toekomst. Wij zijn bereid enorm veel in hen te investeren en doen er alles aan om het traineeship te laten eindigen in een aanstelling.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.