In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Overheid / Non-profit


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Sociaal


Aantal werknemers

Nationaal: 500

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Westnieuwland 6, 3131 VX Vlaardingen


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Gemeente Vlaardingen

sollicitaties@werkenvoorvlaardingen.nl

Social Media

Werken bij Gemeente Vlaardingen

Over Gemeente Vlaardingen

Bij de gemeente Vlaardingen kijken we naar de samenleving. Samen met inwoners, ondernemers en organisaties werken we aan de ontwikkeling van Vlaardingen. Onze werkomgeving verandert en onze organisatie verandert mee. Dat doen we professioneel, waarbij eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. We zijn allemaal verschillend en daardoor vullen we elkaar aan en werken we aan beloofde resultaten, met ruimte om te leren en een gevoel van trots.

Vlaardingen is een stad met ongeveer 75.000 inwoners. Wij als gemeente Vlaardingen werken aan verschillende dingen. We zorgen voor de leefbaarheid en veiligheid in de stad, maar ook voor mooi groen en goed werkende riolering. Ook de sluizen, bruggen of het beheer van begraafplaatsen moeten we niet vergeten. We schrijven beleid, voeren de regie over sociale kwesties of zorgen voor honderden nieuwe woningen. We doen dit samen, ieder met eigen kennis, kwaliteiten, interesses en ambities. Samen zorgen we dat Vlaardingen een fijne gemeente is om in te wonen, te bezoeken of te werken.

Werken bij een gemeente is ontzettend veelzijdig, we vertellen je er graag meer over!

Organisatiecultuur

In Vlaardingen werken zo’n 500 Vlaardingse Professionals elke dag samen met en voor Vlaardingen. In welk team of functie jij komt: je hebt met jouw werk direct impact op de stad. Op het moderne stadskantoor, het oude stadhuis, de gezellige stadswerf, het historische stadsarchief, op je thuiswerkplek óf tussen de inwoners en ondernemers in de stad; Gemeente Vlaardingen biedt een variatie aan inspirerende werkplekken.

Er is hiërarchie, maar tegelijkertijd is de sfeer informeel. Bij een gemeente speelt (lokale) politiek een belangrijke rol. Op de afbeelding zie je ons college van Burgemeester en Wethouders. Die kun je gewoon tegenkomen, of je hebt op regelmatige basis overleg. 

Doelgroep

Het werk binnen een gemeente is heel breed. Op alle opleidingsniveaus en interessegebieden hebben we functies. Het ene moment zoeken we iemand voor onze groenploeg, en het andere moment een adviseur ruimtelijke ordening of bouwinspecteur. Op onze website www.werkenvoorvlaardingen.nl vind je de actuele vacatures, maar we gaan ook graag met je in gesprek over welke functie bij je zou kunnen passen. 

Wat moet je kunnen? Dat verschilt erg per functie, maar het is belangrijk dat je jezelf wil inzetten voor de stad. Ook is het voor veel functies van belang dat je politiek-bestuurlijk sensitief bent. Daarmee kun je niet alleen de wethouder goed te woord staan, maar ook inwoners.

true

Carrièremogelijkheden

Ontwikkeling is zeer belangrijk. Dit kan bijvoorbeeld door een cursus of e-learning te volgen bij onze Vlaardingse Academie. Heb je een opleiding nodig voor je werkzaamheden? Bespreek het met je leidinggevende. 

Naast ontwikkeling binnen je functie is het ook mogelijk om te op andere vlakken te ontwikkelen, bijvoorbeeld bij de crisisorganisatie of Ondernemingsraad. 

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.