Actief in de branches

FMCG


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Internationaal


Aantal werknemers

Nationaal: 0

Internationaal: 50000


Locatie hoofdkantoor

Nieuwegein


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Henkel

Brugwal 11

3432 NZ Nieuwegein

+31306073335

clare.howard@henkel.com

Werken bij Henkel

Excellence is our Passion

Over Henkel

Henkel is wereldwijd actief met toonaangevende merken en technologieën in drie domeinen: Laundry & Home Care (Was -en reinigingsproducten), Beauty Care (Schoonheid) en Adhesive Technologies (Kleefstoffen).

Het ontstaan van deze onderneming begint bij een 28-jarige handelaar die een bijzondere interesse had in natuurwetenschappen – Fritz Henkel. Op 26 september 1876 richtte hij samen met twee partners in Aken de firma Henkel & Co op. Het eerste product dat ze op de markt brachten, was een universeel waspoeder op basis van silicaat. In de 130 jaren die hierop volgen, bouwden deze Duitse ondernemersfamilie en haar duizenden werknemers Henkel uit tot een wereldwijd, toonaangevend bedrijf binnen de FMCG. Henkel producten en technologieën zijn in meer dan 120 landen te verkrijgen, waardoor wij sterk aanwezig zijn in zowel reeds gevestigde als opkomende economieën. Creatieve en competente medewerkers, dat is de sleutel tot dit wereldwijde succes van Henkel. De HR-strategie van Henkel bestaat erin de beste beginnende kaderleden en managers aan te werven, hen interessante loopbaanperspectieven te bieden en hun bekwaamheden actief te ontwikkelen. Deze strategie wordt ondersteund door internationale opleidingsprogramma's, een systematisch kennisbeheer en de toenemende toepassing van vernieuwende managementmethodes.

Organisatiecultuur

Henkel is actief in een brede waaier van landen en culturen. Onze bedrijfscultuur en onze Visie en Waarden helpen de diverse werkkrachten te verenigen en voorzien normen voor hoe we ons bedrijf leiden. Onze Visie? Een wereldleider in merken en technologieën. Onze Waarden? Wij plaatsen onze klanten in het middelpunt van alles wat we doen; Wij waarderen onze mensen, dagen ze uit en belonen ze; Wij gaan voor uitstekende en duurzamefinanciële prestaties; Wij willen een leider zijn in duurzaamheid; Wij bouwen aan onze toekomst op het fundament van ons familiebedrijf. De basis hiervoor vormen de medewerkers die meedoen om te winnen. Het is dat extra beetje motivatie, ambitie en passie dat de bijna 47.000 medewerkers van Henkel wereldwijd gemeen hebben. U merkt het in elke bedrijfstak, in elke baan en op elk niveau in het bedrijf. Het succes van Henkel steunt op mensen die openstaan voor nieuwe ervaringen, mensen met een ondernemersgeest die de wereld afzoeken naar nieuwe ideeën voor onze innovatieve merken en toonaangevende technologieën.

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Uitzonderlijke teamgeest. Een unieke winnaarscultuur. Duurzame innovaties dankzij het pionierswerk van de beste teams. Zelfontplooiing mogelijk gemaakt door een bedrijfscultuur op basis van diversiteit en een flexibele balans werk-leven. U bent goed, maar we willen dat u nog beter wordt. Indien dit u aanspreekt en u in staat zal stellen het beste in u naar boven te halen, dan deelt u onze visie en bent u klaar om bij ons team te komen. En als u zeer goed bent, dagen wij u uit om een van de besten te worden. Wat ook uw niveau is – student, houder van een diploma of gekwalificeerde professional – u zult in staat zijn om elk aspect van uw carrière te ontwikkelen dankzij ons wereldwijd gestandaardiseerd vakopleidingsprogramma. Bij Henkel wachten de internationale markt en ons wereldwijde team op u, twee katalysatoren voor uw verdere ontplooiing die een drievoudige beloning opleveren. Onze unieke "Triple 2"-filosofie van jobrotatie geeft uw internationale ervaring, cultureel bewustzijn en persoonlijk netwerk van contacten een geweldige boost. Daarbij staat één aspect altijd centraal: uw rendement is belangrijk voor ons en u zult overeenkomstig beloond worden met een prestatiegerichte betalingsstructuur, opties op aandelen en aantrekkelijke voordelen.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een dynamische en uitdagende werkomgeving bieden wij u een uitdagend salaris, een 13de maand en ontvangt u een vakantietoeslag van 8% op het basis jaarsalaris. Tevens zult u, afhankelijk van uw functie binnen de onderneming, in aanmerking komen voor een lease auto en maakt u aanspraak op bonussen en incentives.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.