Actief in de branches

Verzekeringen & Assurantiën

ICT & Internet

Zakelijke dienstverlening


Bedrijfscultuur

Informeel

Innovatief

Ondernemend


Aantal werknemers

Nationaal: 280

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Almere


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Infomedics

P.J. Oudweg 4

1314 CH Almere

036-5473399

hr@infomedics.nl

Werken bij Infomedics

Over Infomedics

Wij zijn een groeiende, informele, fintech en IT driven organisatie met zo’n 280 medewerkers in Almere en Amersfoort. Een organisatie die gedreven is om doelstellingen te behalen en klantverwachtingen waar te maken. Het fundament van onze organisatie is het bieden van financiële betrouwbaarheid voor zorgaanbieder en het ontzorgen van de zorgaanbieders. Hierin passen mensen die taakvolwassen, ambitieus en flexibel zijn. Mensen die er veel plezier aan beleven om als team samen te werken en de organisatie naar het volgende niveau te brengen.

Ooit begonnen als een declaratiekantoor in Zeist dat alle medische informatie vanaf floppy’s verwerkte. Nu een solide – volledige privacy proof – IT-gedreven organisatie met ruim 6.000 aangesloten zorgaanbieders. Sinds onze oprichting in 1988 hebben we maar één doel: het realiseren van zorgeloze zorg. Wij volgen het principe ‘first time right’ en gaan voor juichende klanten. Met zijn allen werken we keihard aan het vereenvoudigen van de processen rondom het leveren van zorg.

Infomedics heeft vier merkwaarden. Wij zijn betrouwbaar en gaan zorgvuldig om met de informatie die ons wordt toevertrouwd. We handelen altijd oprecht en blijven nuchter: onze medewerkers hebben een no-nonsens mentaliteit. We zijn vooruitstrevend, zoeken continu naar verbetering en stimuleren initiatief en vindingrijkheid. En last but not least is Infomedics authentiek: we zijn en blijven onszelf, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

Goed geregeld, voor iedereen

Organisatiecultuur

Doelgroep

MBO, HBO en WO

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.