In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO


Actief in de branches

Bouwkunde

Energie

Automotive

Bouw & Installatie

ICT & Internet

Industrie

Maritiem

Offshore & Dredging

Techniek

Werving & Selectie

Ingenieursbureau


Bedrijfscultuur

Professioneel

Jong

Ondernemend


Aantal werknemers

Nationaal: 1000

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

InWork

Johan Huizingalaan 400 A

1066 JS Amsterdam

+31(0)88-0700700

marketing@inwork.nl

Social Media

Werken bij InWork

Technisch en IT talent voor nu en de toekomst

Over InWork

Connecting and inspiring Professionals, dat is waar we voor staan. 

Wij verbinden onze opdrachtgevers met onze gekwalificeerde InWorkers voor projecten en (tijdelijke) functies in de branches IT en Techniek. Dankzij onze manier van werken en onze focus op Duurzaam Werkgeluk creëren wij duurzame toegevoegde waarde voor zowel onze partners als onze medewerkers. Het is onze missie om successen te behalen op basis van duurzaamheid en werkgeluk voor alle professionals. Daarom investeren wij in de vitaliteit van onze InWorkers en is ons werkgeluk-beleid gebaseerd op een mooie mix van werkplezier, werkgeluk, werktevredenheid en groeigeluk

 

InWork is sinds 2006 de zakelijke dienstverlener binnen de techniek en IT. Onze corebusiness is het vinden en verbinden van Professionals. Wij werven enthousiaste technici en IT'ers en helpen ambities waar te maken. Dit doen wij door opleidingen, trainingen en persoonlijke coaching te bieden die aansluiten bij het gewenste groeipad. Daarnaast hebben wij uitdagende projecten bij interessante opdrachtgevers.

In de afgelopen 11 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in diensten als detachering, outsourcing, co-sourcing en consultancy en is InWork uitgegroeid tot een professionele organisatie met maar liefst 1000+ technische en IT professionals in dienst.

Met alle InWorkers werken wij al 11 jaar hard aan hetzelfde doel: de juiste baan aan de juiste persoon te koppelen, voor een succesvolle start of vervolg van je carrière.

Organisatiecultuur

Lef, energiek, betrokken & (rete-)ambitieus: dat is InWork. ‘Onze InWorkers’ zijn ècht. Gedreven tot op het bot, met passie voor vak en ongekend goed in wat zij doen. Onze cultuur? No-nonsense, eerlijk & gewoon, doen! Je idee is immers niets waard zonder uitvoering.

Wij doen er alles aan om een diverse en inclusieve cultuur te realiseren waarin iedereen zich gehoord, gezien, gewaardeerd en vooral welkom voelt.

InWork is een plek waar je de ruimte krijgt om jezelf te zijn, te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij zijn betrokken met elkaar, er hangt een open sfeer en er zijn geen drempels. Op deze manier streven wij voor Duurzaam Werkgeluk bij al onze medewerkers.

 

Doelgroep

MBO of HBO geschoolde Technici en IT'ers. Wij zijn altijd op zoek naar mensen in dit vakgebied en/of met een van de volgende opleidingen: Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Bouwkunde, Mechatronica, Installatietechniek, ICT, Systeem-/netwerkbeheer, Informatica of vergelijkbare opleidingen. 

Voor zowel starters als professionals hebben wij interessante vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers. 

true

Carrièremogelijkheden

De trajecten op maat van InWork bieden de uitkomst om voor jou de perfecte job te vinden. Wij bieden jou wat je nodig hebt om je ambities waar te maken: een volgende stap, persoonlijke ontwikkeling, maar ook vastigheid.

We hebben een groot netwerk aan technische/IT opdrachtgevers binnen verschillende sectoren zoals industrie, installatietechniek en bouw. Hierdoor tellen we een grote diversiteit aan opdrachten, van lokale bedrijven tot grote internationale organisaties.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.
Claudia Lucassen
Teamleider Campus

"“InWork is voor mij een warm bad vol energieke bruisballen. Vanaf moment één werd ik met vertrouwen in de groep opgenomen en al snel werd het een plek waar ik volledig mijzelf kon zijn. Aspecten die voor mij het belangrijkst zijn in een baan; collegialiteit, een open sfeer, vrijheid en diversiteit, zie ik bij InWork op de werkvloer overal terug.”"