In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO


Actief in de branches

Bouwkunde

Energie

Automotive

Bouw & Installatie

ICT & Internet

Industrie

Maritiem

Offshore & Dredging

Techniek

Werving & Selectie

Ingenieursbureau


Bedrijfscultuur

Professioneel

Jong

Ondernemend


Aantal werknemers

Nationaal: 1000

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

InWork

Johan Huizingalaan 400 A

1066 JS Amsterdam

+31(0)88-0700700

info@inwork.nl

Werken bij InWork

Technisch en IT talent voor nu en de toekomst

Over InWork

Bij InWork vinden en verbinden wij professionals. Wij werven enthousiaste Techniek en IT professionals en helpen ambities waar te maken. Dit doen wij door opleidingen, trainingen en persoonlijke coaching te bieden die aansluiten bij het gewenste groeipad. Daarnaast hebben wij interessante vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers. 

Jouw ambitie gecombineerd met onze knowhow zorgen ervoor dat jij succesvoller wordt in jouw vakgebied.

InWork is sinds 2006 de zakelijke dienstverlener binnen de techniek en IT. Onze corebusiness is het vinden en verbinden van Professionals. Wij werven enthousiaste technici en IT'ers en helpen ambities waar te maken. Dit doen wij door opleidingen, trainingen en persoonlijke coaching te bieden die aansluiten bij het gewenste groeipad. Daarnaast hebben wij uitdagende projecten bij interessante opdrachtgevers.

In de afgelopen 11 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in diensten als detachering, outsourcing, co-sourcing en consultancy en is InWork uitgegroeid tot een professionele organisatie met maar liefst 1000+ technische en IT professionals in dienst.

Met alle InWorkers werken wij al 11 jaar hard aan hetzelfde doel: de juiste baan aan de juiste persoon te koppelen, voor een succesvolle start of vervolg van je carrière.

Organisatiecultuur

Doelgroep

MBO of HBO geschoolde Technici en IT'ers. Wij zijn altijd op zoek naar mensen in dit vakgebied en/of met een van de volgende opleidingen: Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Bouwkunde, Mechatronica, Installatietechniek, ICT, Systeem-/netwerkbeheer, Informatica of vergelijkbare opleidingen. 

Voor zowel starters als professionals hebben wij interessante vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers. 

Carrièremogelijkheden

De trajecten op maat van InWork bieden de uitkomst om voor jou de perfecte job te vinden. Wij bieden jou wat je nodig hebt om je ambities waar te maken: een volgende stap, persoonlijke ontwikkeling, maar ook vastigheid.

We hebben een groot netwerk aan technische/IT opdrachtgevers binnen verschillende sectoren zoals industrie, installatietechniek en bouw. Hierdoor tellen we een grote diversiteit aan opdrachten, van lokale bedrijven tot grote internationale organisaties.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.