In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Zorg & Welzijn

Detacheringsbureau


Bedrijfscultuur

Informeel

Professioneel


Aantal werknemers

Nationaal: 250

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Zoetermeer


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Inzetbaar

Radonstraat 100

2718TA

088-4472905

sollicitatie@inzetbaar.nl

Social Media

Werken bij Inzetbaar

Over Inzetbaar

Inzetbaar staat voor samenwerking, handen uit de mouwen en een persoonlijke aanpak waarbij het belang van de cliënt centraal staat. Onze professionals zijn gericht op het oplossen van problemen, resultaatgericht en baanbrekend, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Zorg met kwaliteit leveren bij de mensen die het nodig hebben is ons hoogste doel. Inzetbaar levert voor korte of langere tijd specialistische medewerkers voor zorg-, welzijn-, en justitiële instellingen (TBS klinieken)

Inzetbaar is opgericht in 1999. Sindsdien staat ons werk in het teken van persoonlijke aandacht, een praktische aanpak en oprechte aandacht voor de mens. Het draait immers om de cliënt.

Inzetbaar is een specialistisch uitzendbureau in de zorg- en welzijnssector. Binnen deze sectoren levert Inzetbaar specialisten die directe of indirecte zorg aan kinderen, jongeren of volwassenen leveren. Of het nu gaat om de één op één begeleiding van verstandelijk beperkten, het inzetten van pedagogisch medewerkers binnen de jeugdzorg of managers op midden of strategisch niveau.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Inzetbaar is dé springplank naar de toekomst in zorgland voor Talenten die een zorgopleiding op minimaal MBO4 niveau hebben afgerond maar nog geen ervaring in de zorg hebben! Wij bieden de mogelijkheid om werkervaring op te doen in de verschillende zorg en welzijn sectoren.

Beschik je wel al over minimaal 3 jaar ervaring in de zorg en durf jij de sprong te wagen? Naar een nieuwe baan, nieuwe collega`s en diverse werkplekken? Inzetbaar is altijd op zoek naar begeleiders, sociotherapeuten en verpleegkundige. Wat dacht je van:
Groepsleider (Justitiële instelling)
Ambulant gezinsbegeleider
Verpleegkundige (Psychiatrische)

Carrièremogelijkheden

Werken via Inzetbaar biedt je de mogelijkheid om bij verschillende organisaties te werken en je kennis en ervaring verder uit te breiden.

Onze opdrachtgevers vragen mensen voor losse diensten maar een opdracht voor langere tijd (detachering) komt ook vaak voor.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.